21. februarja 2017 v Darila za abrahama, Darila za rojstni dan, Ideje za darila od admin

Brada je postala v zadnjem času skoraj nepogrešljiv moški modni dodatek. Vsak urejen moški pa ve, da lepa brada ni samoumevna, temveč jo je potrebno negovati, da privablja poželjive vzdihe žensk in zavistne poglede moških. Zato ga boš zagotovo razveselila s kompletom pripomočkov za nego, vzdrževanje in oblikovanje brade. Pripomočki za nego so postali že prava znanost, zato se pred nakupom dobro pozanimaj o posameznih izdelkih, za mnenje pa se ne boj vprašati tudi strokovnjaka.

Komplet lahko sestaviš kar sama. Za začetek potrebuješ lepo oblikovano košaro (zelo lepo izgledajo tudi masivnejše lesene škatlice), ki jo nato napolniš z izdelki, ki primanjkujejo tvojemu bradaču. Vanjo lahko shraniš brivnik, prirezovalnik za dlake, ki uidejo predhodnem bitju, škarjice, lesen glavniček, blag šampon in balzam, narejen posebej za nego brade, olje za mehkejšo brado in lesk, vosek za utrjevanje, kremo ali peno za britje ter čopič za njeno nanašanje.

Na voljo so tudi lično zapakirani že sestavljeni kompleti za nego in oblikovanje brade različnih znamk in ponudnikov, med katerimi lahko izbiraš, če se ne počutiš dovolj samozavestno za samostojen nakup.

Komplet za britje