20. avgusta 2021 v Ideje za darila od admin

Na sploh majice veljajo za zelo priljubljen kos oblačila. Na voljo so nam v različnih možnih tipih, na primer s kratkimi ali dolgimi rokavi, polo majice in še bi lahko naštevali. Ne nazadnje pa se majice razlikujejo tudi po barvnem odtenku ter po napisih, ki jih krasijo. Nekatere majice so zelo simpatično zasnovane, saj vključujejo smešne napise ali smešne slike oziroma fotografije.

Smešne majice s kratkimi ali dolgimi rokavi pa si lahko izdelate kar sami. Priznani spletni ponudnik Habeco vam namreč omogoča delo z aplikacijo Naredi si sam. Tovrstna aplikacija je še posebej dobrodošla tedaj, kadar med ponudbo že izdelanih majic nikakor ne najdete takšno, ki bi vam povsem ugajala. A ne glede na to, kakšen potisk oziroma napis si boste izbrali, so prav vse majice spletnega ponudnika zelo kakovostne ter potiskane z ostojnimi barvami.

Za kakšne dogodke se navadno izdelujejo smešne majice?

Majica z zabavnim napisom ali motivom zagotovo privabi veliko več pozornosti v primerjavi z majico, na kateri ni nič napisano oziroma je na njej dolgočasen, povem neopazen potisk. A navadno si smešne majice ne damo kar tja v en dan.

Smešna moška majica s kratkimi rokavi v sivi barvi.

Majice potiskane z zabavnimi motivi so namreč še posebej dobrodošle kot darilo za rojstni dan, za abrahama, za obletnico, valentinovo. Sicer pa si tu in tam lahko takšne vrste majice daste izdelati tudi kar tako. Vanjo pa se oblecite tedaj, ko boste nekoliko slabše volje. Vsakič ko se boste pogledali v ogledalo, boste boljše volje, saj boste zagledali nadvse smešen napis.

Smešno majico podarite osebi, ki je vedno slabe volje 😉

Zagotovo je kdo v vaši bližini nenehno slabe volje in se nad čim pritožuje. Namesto da ga obsojate, mu raje podarite majico s kakšnim smešnim ali noro zabavnim napisom. Ko bo oseba zagledala takšno darilo, bo zagotovo vsaj za hip pozabila na slabo voljo. Ko pa bo smešno majico oblekla, bo zagotovo precej pogosteje boljše volje.

Kakor koli že, smešne majice so v vsakem primeru odlična izbira, saj tudi z njihovo pomočjo lahko precej hitro preženemo vsakodnevni stres, ki je vse pogostejši pojav. Predstavljajte si, da bi na delovnem mestu prav vsi ves čas nosili majice z nadvse zabavnimi napisi. Stresa bi bilo zagotovo manj.