25. julija 2021 v Ideje za darila od admin

Kako daleč v nosečnosti ste? Okrog 20. tedna je odličen čas, da se s partnerjem udeležita uporabnih in informativnih tečajev, ki jih organizira šola za starše. Ti vaju bodo najbolje pripravili, da bosta v novo življenjsko vlogo stopila samozavestna in polna znanja. Ker je zaradi trenutne situacije večina programov za bodoče starše odpovedanih, je najboljša rešitev spletna šola za starše, ki je za nekatere zaposlene pare celo boljša rešitev. Poleg tega, da vam prihrani čas in stroške, se lahko pohvali tudi z večjo fleksibilnostjo. Izbrane programe si na https://veva.si/ ogledate preko spleta v domačem okolju, kadar vam čas dopušča.

Zakaj bi šola za starše morala biti obvezna?

Šola za starše je odličen način, s katerim se pare in družine pripravi za nosečnost, porod, dojenje, vzgojo ter vse ostalo, kar sodi k življenju zadovoljnega otroka in srečne družine. Skozi različne programe boste izvedeli, vse, kar morate vedeti o poteku nosečnosti in poroda, kako se pripraviti nanj, kako se lotiti dojenja, dobili boste informacije o ustrezni prehrani otrok, zdravju in vzgoji. Prednost spletnih predavanj je ta, da šola za starše poteka v lastnem domu, takrat, ko ustreza vam, izbrane vsebine pa je mogoče pogledati tudi za nazaj. Priprava staršev na novo življenjsko vlogo je zaupana najboljšim strokovnjakinjam.

Igra otrok na tleh skupaj s starši.

Odgovori na nekaj najpogostejših vprašanj udeležencev:

• Kdaj je čas za tečaj?
Priporočamo med nosečnostjo.

• Komu so namenjena predavanja?
En del predavanj je namenjen parom v pričakovanju, drugi del pa staršem, ki se spopadajo z izzivi v vzgoji.

• Ali morata biti prisotna oba starša?
Da, priporočamo, da se predavanj udeležita oba.

• Kako potekajo predavanja?
Predavanja potekajo preko spleta. Potrebno se je prijaviti preko e-pošte, kamor ob plačilu prijavnine prejmete link z dostopom do vsebine.

• Kako dolgo so programi na voljo?
Vsebine so vam za ogled na voljo še 30 dni, razen programov, kjer je navedeno drugače.