15. septembra 2021 v Ideje za darila od admin

Tako kot vsak letni čas tudi jesen prinaša številne trende na področju obutve za ženske. Največ pozornosti bo v prihajajoči jeseni zagotovo deležna loafer ženska obutev oziroma mokasinke. Enako velja za oxford čevlje. Prvi tip priljubljene jesenske obutve bo tokrat opremljen z nekoliko debelejšim in bolj robustnim podplatom.

Na sploh pa je pričakovati, da bodo tudi to jesen trgovine z obutvijo odlično založene z najrazličnejšimi čevlji – za vsako priložnost. Tako se bo ženskam kar precej težko odločiti, katera obutev je tista prava. Izbirale bodo lahko tudi med supergami, škornji ter gležnarji – do kolen ali še malo čez.

Mokasinke kot najbolj vroč trend jesenske obutve za ženske

Čeprav so bile mokasinke vroč trend že spomladi, pa jih bodo ženske z navdušenjem nosile tudi v prihajajočih jesenskih mesecih. Navdušujejo tako takšne z ravno izvedbo kot takšne z nekoliko višjo peto ali pa celo platformo. Če pa vam takšen model obutve ni ravno najbolj všečen, se lahko odločite za oxfordke ali pa loaferke.

Na modno sceno se prav tako vrača še ena priljubljena ženska obutev – škornji, ki segajo nad kolena. Priljubljena obutev bodo zagotovo tudi bulerji, ki so bili izjemno velik modni hit v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Dandanes bulerje lahko nosi prav vsaka dama, ne glede na njej stil. v preteklosti pa so tovrstni čevlji oznanjali zlasti grungeevski stil.

Jesenska modna obutev - črni bulerji.

Kombinacija jesenske ženske obutve z oblačili

Zlasti od vašega stila je odvisno, za kateri tip omenjenih obuval se boste odločili. Ne glede na izbiro, je najpomembneje tudi to, da jih boste skozi celo jesen udobno nosili. Obenem pa je zagotovo ključno to, da jih boste znali dobro kombinirati z izbranimi oblačili za jesen.

Na srečo se večina omenjene obutve lahko odlično kombinira s številnimi kosi tekstila. Sicer pa je v zadnjih nekaj letih postalo modno in za oko privlačno marsikaj. Nič ne bo narobe, če boste na primer jesenske superge kombinirali z elegantnim krilom ali morda celo dolgo glamurozno žensko obleko. Za piko na i poskrbite še za nekaj odbitih jesenskih modnih dodatkov. Če ne drugega, si omislite kakšen šal, ki bo dobra popestritev k vašemu celotnemu izgledu.