23. julija 2021 v Ideje za darila od admin

Če bi vas pred nekaj leti vprašali, če je OK, da za pijačo s prijateljico ali pohajanje po mestu oblečete trenirko, bi v en glas odvrnile »ne«. Danes je zgodba drugačna. Verjetno si nikoli nismo mislili, da bodo ženske trenirke postale modni kos, ki ga boste s takšnim veseljem in udobjem nosile kjerkoli – doma, po nakupih, na izletih, potovanjih ipd. Ne samo, da nudijo najboljše možno udobje, kar ga poznate, so tudi izjemno praktične in ponujajo številne možnosti modnih kombinacij. Trend se spreminja in ženske trenirke niso več samo trenirke, v kakršnih ste obiskale telovadnico. Modna znamka GAP je klasične ženske trenirke povzdignila na popolnoma novo raven in jim dala pridih trendovstva.

Udobna ženska trenirka v vijolični barvi

Ženske trenirke za vsak okus

Za tiste, ki trenirko še vedno vidijo kot najbolj udoben kos oblačila v svoji omari (in ga tem priložnostim tudi ustrezno nosijo), bodo navdušili klasični raznobarvni kroji. Ti so v zgornjem delu nekoliko širši, v spodnjem pa ožji in segajo do kolen. V kombinaciji z elegantno majico, srajco ali puloverjem v enakem barvnem odtenku lahko hitro dosežete sproščen ulični stil, kot ga imajo številne hollywoodske zvezdnice. Bistveni razlog, zakaj se vsaka ženska brez sramu sprehaja v trenirki, se skriva v njihovi izjemni udobnosti.

Kos, v katerem ste še vedno modni

Celoten stil naredi celota, v kateri so ženske trenirke le en kos oblačila. Če GAP ženske trenirke kombinirate s puloverji v istem odtenku in športnimi copati, dobite športni stil, primeren za vsakdanje opravke in posedanje s prijateljicami na terasi najljubšega lokala. Lahko pa ta stil dopolnite z elegantnimi dolgimi plašči in šik torbico ter takoj dobite nekoliko bolj elegantni videz, primeren za potovanja ali pohajkovanje po bližnjih prestolnicah. Tiste najbolj pogumne pa si bodo žensko trenirko upale kombinirati tudi z elegantnejšimi kosi garderobe, kot so na primer sandali, široke srajce ali z obilico nakita. Takšne dame trenirko nosijo na čisto drugi ravni in ji dajejo popolnoma novo funkcionalnost.