19. januarja 2017 v Poslovna darila od admin

Namen poslovnih daril je, da svojemu poslovnemu partnerju izkažemo spoštovanje. Velikokrat je izbira primernega poslovnega darila težka odločitev. Pomembno je, da je poslovno darilo primerno, uporabno in kvalitetno. Sama poslovna darila hkrati tudi predstavljajo naše podjetje, zato je še posebej pomembno, da se z izbiro poslovnega darila potrudimo in izberemo zares primernega.

Kot poslovna darila se pri nas najpogosteje pojavljajo izdelki domače obrti, industrijski izdelki, pisarniška darila, darila za osebno nego in darila z religiozno vsebino. Vsekakor je pomembno, da se pred izborom darila pozanimamo o  prejemnikovih interesih, konjičkih in posebnostih. Pri sami izbiri je pomembni, da se izogibamo darilom, ki so zelo osebna, povezana s starostjo ali celo kakšno boleznijo.

Prav tako kot izbira samega darila, sta pomembna tudi kraj in sam čas predaje darila. Nekateri se celo strinjajo s trditvijo, da je način podarjanja več vreden od darila samega. Najbolj primeren način predaje darila je neposredna predaja. Ta omogoča pristnejši stik z obdarovancem.

 Pri izbiri ustreznega darila poizkušajte biti izvirni in presenetite z drugačnostjo.