8. julija 2018 v Darila za rojstni dan od admin

V poletnem času smo ljudje večino časa zunaj in se na različne načine družimo s prijatelji. Ena od priljubljenih oblik druženja so tudi pikniki. Večina od nas ima to obliko druženja rado, saj se lahko povsem sprostimo, dobro najemo, kaj popijemo in predvsem oddaljimo od vsakdanjih skrbi. Piknik pa je še bolj udoben, če imamo s seboj tudi pripomočke, na katere se lahko sproščeno usedemo in s prijatelji pokramljamo. V zadnjem času je opaziti, da ljudje na piknike s seboj vzamejo posebne bombažne brisače okroglih oblik, ki so namenjene tudi taki obliki druženja. Okrogla brisača na pikniku prav izstopa, ne samo zaradi svoje posebne oblike, ampak tudi zaradi lepih barv, ki prav pašejo k poletju.

Večnamenska brisača

Okrogla brisača, ki je med ljudmi postala pravi modni hit, pa nima samo funkcije, da na njem lahko samo sedimo, temveč jo lahko uporabljamo tudi kot oblačilo. Lahko bomo opazili, da bo katera od gospodičen na piknik prinesla brisačo, na katero se bo najprej usedla in tam poklepetala s svojimi prijateljicami, malce kasneje pa bo imela isto brisačo že ovito okoli pasu in bo na njej izgledala kot prelepo krilo. Brisača nenazadnje lahko zavzame tudi vlogo rute. Tudi na prvi pogled deluje tako kot ruta. Kakovosten material in lepe barve poskrbijo, da izgleda vse prej kot pa samo navadna brisača.

Zvečer nam je lahko v njeni družbi prijetno toplo

Pikniki se lahko zavlečejo pozno v noč. V trenutku lahko postane hladno in ker nimamo primernega ogrinjala, se lahko zavijemo v okroglo brisačo, na kateri smo pred tem posedali in se imeli v družbi prijateljev res lepo.

Okroglo brisačo lahko kupite na spletni strani https://okrogla-brisaca.si/.