14. decembra 2016 v Darila za pare, Darila za rojstni dan od admin

Kot darilo lahko svojemu prijatelju, partnerju ali družinskemu članu pripravite zabavo presenečenja, če ima ta seveda rad presenečenja in zabave. Kako to izpeljemo?

Prvo in glavno pravilo je, da presenečenje res ostane presenečenje do zadnjega. Pazljivi moramo biti, komu zaupamo svoje plane. Pri organizaciji zabave je potrebno najprej premisliti, kaj ima oseba za katero pripravljamo zabavo rada, kakšni so njeni hobiji, kakšno glasbo posluša, katera je njegova najljubša hrana … Iz tega lahko kasneje tudi dobimo idejo za temo zabave.

Ker oseba ne ve, da bo imela zabavo, je priporočljivo, da se pozanimamo o njenih načrtih za dan zabave in se prepričamo, da bo na zabavo presenečenja res lahko prišel. Določiti je potrebno neko osebo, ki ji lahko zaupamo in je zanesljiva, ki bo slavljenca pripeljala na zabavo s pomočjo neke “laži”.

Sledi povabilo gostom. Pri tem moramo biti pazljivi, koga povabimo, in da res povabimo vse njegove prijatelje. Priporočljivo je, da se goste povabi le par dni pred zabavo, saj je tako manjša možnost, da bi se kdorkoli zagovoril in izdal presenečenje. Gostom sporočimo, da naj na zabavo pridejo vsaj uro prej, saj je tako manjša možnost, da bi kakšen zamudnik pokvaril presenečenje.

Na dan zabave seveda vse okrasimo, pripravimo hrano … nato pa počakamo goste, s katerimi se dogovorimo, kako bomo presenetili slavljenca/ko in nato pokličemo tistega, ki bo pripeljal slavljenca. Ko pride slavljenec, se zabava uradno lahko začne!