9. avgusta 2017 v Darila za zlato poroko od admin

Paket razvajanje v dvoje vključuje dvakrat nočitev v dvoposteljni sobi, zdrav zajtrk za dober začetek dneva, zajtrk za razvajanje, ki ga prinese sobna strežba, večerja s pestrim izborom jedi, romantična večerja z izbranim kulinaričnim menijem in kozarcem penine ob soju sveč ter dobrodošlica s kozarcem vrhunskih jabolčnih vin ali jabolčnega soka, tri dni neomejenega kopanja v termalnih bazenih, vstop v Savna vas z vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami po programu, masaža v dvoje na ogretem pohorskem kamnu ali razvajane v wellness suiti z božansko romantično kopeljo in finsko savno ter večerne urice ob zvokih glasbe v kavarni hotela. Paket razvajanje v dvoje je omogoča dodatno izbiro hotela Vital ali hotel Atrij. Hotel Atrij je postavljen na obronke Pohorja, velja za odličen prostor namenjen popolnemu oddihu ali raznim drugim poljubno izbranim namenom bivanja.

Izvirno darilo.

V hotelu Atrij paket razvajanje v dvoje ponuja veliko penzionsko restavracijo s samopostrežnim bifejem, bogato a la carte ponudbo okusnih jedi ob kapljici izbranih vin. Obiskovalcem je omogočeno razvajanje v wellness centru, Savna vasi ter notranjih ali zunanjih bazenih. V hotelu Atrij lahko razvajanje v dvoje preizkusi tudi dvoetažne apartmaje Relax z lastno savno. V hotelu Vital paket razvajanje v dvoje ponuja pogled na Brinjevo goro in Roglo. Hotel ima penzionsko restavracijo s samopostrežnim bifejem, v izven penzionski ponudbi pa lahko kuharski mojstri pripravijo okusne jedi. K okusnim jedem sodijo tudi vina iz bližnjih ali bolj oddaljenih vinorodnih gričev. V hotelu Vital se nahaja tudi večnamenska dvorana, aperitiv bar, informacijska točka, internetni kotiček ter marsikaj drugega. Obiskovalci se lahko sproščajo tudi v wellness centru ali raziskujejo bližnjo in daljno okolico. Wellness center omogoča vse klasične storitve, kot so masaže, savne, nege, plavanj v bazenu in mnoge druge klasične storitve.

Razvajanje v dvoje je poleg storitev zdraviliško športno rekreacijskega centra tudi odkrivanje bližnje in bolj oddaljene okolice term.

Darilo za obletnico.