Poslovna darila

Promocijski tatuji so tako zelo zabavni in hkrati koristni

8. julija 2017 v Poslovna darila, Sponzorji od admin

Ljudje smo različni in to se vidi že na prvi pogled. Nekateri so zagovorniki klasičnega videza, ki ne povzroča nobenih komentarjev, spet drugi so radi v središču pozornosti, zato na sebe opozorijo s kakšnim posebnim slogom oblačenja ali pa dodatkom, ki nam mimoidočim pade v oči in se potem še dvakrat obrnemo.
V zadnjem času so izredno priljubljeni tatuji. Zanimivo, da se jih poslužujejo tudi tisti, ki so bili nekoč tako proti njim in so celo trdili, da tatu nosi nekdo, s katerim ni vse v redu. Sčasoma pa so ugotovili, da so tudi tatuji lahko diskretni in da imajo tudi in predvsem pozitivna sporočila.
Podjetniki, ki vedo, kako so torej tatuji zasvojili mlado in staro, pa so to s pridom začeli izkoriščati, in sicer v pozitivnem smislu. V svoj promocijski material so namreč uvedli t. i. promocijske tatuje.
Promocijski tatuji, ki mimogrede niso večni in so obstojni le nekaj časa, so namreč preplavili ne samo svet, ampak tudi slovenski trg. Dobimo jih lahko na raznih promocijskih prireditvah, kjer se predstavljajo različna podjetja, ki so željna novih strank oziroma kupcev.

Tattoo
Podjetje Promos pa poskrbi, da promocijski tatuji vseh barv in motivov pridejo v roke nekoga, ki želi, da bi bilo njegovo podjetje uspešno še naprej. Na spletni strani podjetja si lahko ogledamo, kako široko paleto promocijskih tatujev pravzaprav ponujajo. Seveda pa potem končni izgled določi naročnik, saj se mora vsak tatu motivno skladati z logotipom podjetja. Vsaj v principu je pač tako.
Če smo torej podjetniki, za katere velja, da smo v koraku s časom, potem nam promocijski tatuji ne smejo uiti oziroma ne smejo iti mimo nas. Naročimo jih v podjetju Promos in jih kot promocijski material ponudimo ljudem, za katere smatramo, da jih bodo pametno uporabili in s tem naredili reklamo za naše podjetje. Zanimiv tatu na telesu lahko pritegne marsikateri pogled, prav tako tudi naš logotip podjetja.

DIY zen vrt – darilo za vsako priložnost

11. aprila 2017 v Darila za pare, Darila za rojstni dan, Ideje za darila, Poročna darila, Poslovna darila od Jerneja

V hitrem tempu današnjega življenja si težko vzamemo trenutek za sprostitev, kaj šele sproščujoč sprehod v naravi. Da bo naš vsakdanjik nekoliko bolj umirjen, lahko naredimo lasten zen vrt. Je tudi odlično darilo za druge pridne mravljice, ki cele dneve preživijo v službi, medtem ko bi se raje mudili kje v naravi.

Izdelava zen vrta je neverjetno lahka. Potrebujemo le pesek v poljubni barvi (ponavadi bela, peščena ali črna), umetno ali pravo rastlino manjše velikosti, ponavadi je to kaktus, majhno kamenje in stekleno ali leseno skledo. Ker bomo zen vrt podarili, lahko izdelamo tudi pribor za oblikovanje peska ali ga naročimo v spletni trgovini.

V skledo najprej natresemo pesek. Uporabimo lahko dve barvi, vendar moramo paziti, da se v tem primeru zrnca med seboj ne pomešajo preveč. Dodamo še rastlino in kamenčke. S kamenjem ne pretiravajmo, saj je namenjen le kot dekoracija. Priložimo še orodje za oblikovanje peščenih zrnc, da si lahko prejemnik v pesek sam vriše različne okrogle oblike. Poleg lepega izgleda, bo “igranje” s peskom tudi odlična tehnika za sproščanje.

Darilo previdno predamo slavljencu. Omenimo tudi, ali je rastlina prava ali ne.

zen vrt

Izvirne ideje

6. februarja 2017 v Poslovna darila od admin

Veliko nas je takih, ki se velikokrat jezimo sami nase, ker le težko najdemo dobro in izvirno idejo oziroma nimamo neke točne ideje, kaj bi ustvarili ob raznih dogodkih oziroma priložnostih. Nekaj pa je takih ljudi, ki jim idej nikoli ne zmanjka in se večkrat vprašamo, od kje črpajo te neverjetne izvirne ideje. Taki ljudje imajo izvirne ideje pri vseh stvareh. Takoj jim pade na pamet, kaj bi komu pripravili za presenečenje, nimajo težav z primernim obdarovanjem za praznike, velikokrat si izmišljujejo kakšne verze, skratka radi ustvarjajo. Ti ljudje imajo navadno zelo izvirno ureditev stanovanja in na splošno izviren stil. Ljudje z dobrimi idejami si upajo več in navadno uspejo v življenju. Tudi v podjetništvu je dobra in izvirna ideja ključnega pomena. Trg je namreč poln vsega. Zato je dobiti dobro idejo za poslovno darilo postala že prava umetnost. In kako to počnejo mojstri? Postavljajo si čim več vprašanj, ki nam na koncu dajo neko rezultat dobre ideje. Vedno se je pametno spraševati, kaj je potrebno še dodati svojemu izdelku ali storitvi. Na primer, izdelujemo pralne stroje in vprašamo se, kaj pri uporabi pralnega stroja pogrešamo in bi bilo zelo priročno če bi to funkcijo tudi imel? Imamo palični mešalnik ampak kaj mu manjka? Kaj bi njegovo uporabnost naredilo še bolj preprosto? Na tak način se ljudje sprašujejo, da ugotovijo, kaj bi se lahko še spomnili. Seveda je dobra ideja vedno nagrajena, če smo le dovolj pogumni, da vanjo vložimo kar nekaj sredstev in da pri tem tvegamo ali bo ideja sploh postala popularna ali ne? Seveda je uspeh nove iznajdbe nepopisen, ampak vemo pa tudi, da v primeru slabe ideje lahko propademo. Ampak ljudje, ki že takoj razmišljajo o neuspehu načeloma nikoli ne iznajdejo nekaj novega, ker si ne upajo zadeve speljati do konca.

Poslovniki, rokovniki in planerji

3. februarja 2017 v Poslovna darila od Jerneja

Le kdo se ne razveseli darila, ki ima poleg lepega izgleda tudi uporabno vrednost? Ena takih daril so sicer že velikokrat videni poslovniki, rokovniki, planerji in dnevniki, vendar jih lahko z malo domišljije in čuta za estetiko spremenimo v darilo, ki bo na vsakega prejemnika narisalo nasmeh.

Eleganca ne gre nikoli iz mode, zato je bolje, da se držimo bolj umirjenega in minimalističnega dizajna. Ena izmed klasičnih kombinacij je platnica v temnejši barvi in besedilo ali grafika, natisnjeno v srebrni, zlati barvi ali s slepim tiskom. Seveda ne smemo pozabiti na to, da z darilom predstavljamo podjetje, zato naj bo na platnici bloka natisnjeno ime ali logotip podjetja.

rokovnik planer dnevnik

Izberite primerno poslovno darilo

19. januarja 2017 v Poslovna darila od polona

Namen poslovnih daril je, da svojemu poslovnemu partnerju izkažemo spoštovanje. Velikokrat je izbira primernega poslovnega darila težka odločitev. Pomembno je, da je poslovno darilo primerno, uporabno in kvalitetno. Sama poslovna darila hkrati tudi predstavljajo naše podjetje, zato je še posebej pomembno, da se z izbiro poslovnega darila potrudimo in izberemo zares primernega.

Kot poslovna darila se pri nas najpogosteje pojavljajo izdelki domače obrti, industrijski izdelki, pisarniška darila, darila za osebno nego in darila z religiozno vsebino. Vsekakor je pomembno, da se pred izborom darila pozanimamo o  prejemnikovih interesih, konjičkih in posebnostih. Pri sami izbiri je pomembni, da se izogibamo darilom, ki so zelo osebna, povezana s starostjo ali celo kakšno boleznijo.

Prav tako kot izbira samega darila, sta pomembna tudi kraj in sam čas predaje darila. Nekateri se celo strinjajo s trditvijo, da je način podarjanja več vreden od darila samega. Najbolj primeren način predaje darila je neposredna predaja. Ta omogoča pristnejši stik z obdarovancem.

 Pri izbiri ustreznega darila poizkušajte biti izvirni in presenetite z drugačnostjo.

DIY poslovno darilo

2. decembra 2016 v Poslovna darila od polona

Ste brez ideje, kaj podariti poslovnim partnerjem? Letos lahko vaše poslovno darilo naredite edinstveno.

Preden začnete, morate izbrati darila, ki jih boste oblikovali v kreativne in ne tako dolgočasne. Za to potrebujete nekaj napihljivih balonov, tekoče lepilo, laneno vrv ali volno, kateri ne smeta biti predebeli. Darila naj ne bodo prevelika, saj jih morate spraviti v balon. Balon nato z vsebino napihnete na želeno velikost in ga zavežete. V manjšo posodo nalijte nekaj lepila, v katerega boste pomakali vašo vrvico. Že pomočeno vrvico začete ovijati okoli napihnjenega balona. Vrvico ovijajte toliko časa, da so luknje, ki bodo potem vidne, tako majhne, da vaše darilo ne bo padlo ven. Pustite da se vse to strdi, in nato balon poškropite z barvo v spreju, ali pa ga pobarvate s svojimi barvami. Ko se barva posuši, počite balon. Tako vaše običajno darilo ni več tako običajno. Vsebina je odvisna od vas in njene veličine, prejemniki takega darila pa bodo zagotovo zelo veseli, saj ga lahko kasneje uporabijo tudi kot božični okras.

Kakšna poslovna darila podariti?

26. septembra 2016 v Ideje za darila, Poslovna darila od polona

Se ob koncu leta tudi v vašem podjetju sprašujete, kaj podariti poslovnim partnerjem in prijateljem? Kemični svinčniki in podobno je že zdavnaj “iz mode”, poleg tega pa taka darilo izgledajo majhna in delujejo neizvirno. Seveda je izbira daril omejena na denar, ki ga imate v podjetju za to namenjenega, in se nato razdeli na število daril, ki jih boste kupili. Izbira, kaj boste podarili poslovnim partnerjem ob koncu leta, ali pa ob kateri drugi priložnosti vpliva tudi na to, kako si bo vaše podjetje zapomnil poslovni partner.
Svetujemo, da podarite nekaj drugačnega, izvirnega oziroma vsaj ne tako zelo klasičnega kot na primer kemični svinčniki, kape s šildom, koledarji ipd. Izbire je med promocijskim materialom veliko. Na primer flis jopice z majhnim elegantnim logotipom vašega podjetja, skodelice za čaj ali kavo, kozarce za pivo, brisače s potiskanim robom, športne majice, dežniki z logotipom, potiskani trakovi za ključe, podloge za miške, predpasniki, vrečke iz blaga … Svetujemo vam, da za nasvet morda vprašate tudi prodajalca promocijskega tekstila in tako skupaj, glede na vaš znesek, izberete primerno in morda malce drugačno darilo.

Darilni bon – univerzalno darilo

13. septembra 2016 v Darila za abrahama, Darila za pare, Darila za rojstni dan, Darila za zlato poroko, Ideje za darila, Poročna darila, Poslovna darila od polona

Prav vsak se je kdaj že znašel v dilemi, kaj nekomu kupiti za rojstni dan, obletnico, opravljeno diplomsko delo, poroko, rojstvo … Danes imamo v družbi na voljo veliko več, kot so imeli naši predniki. Razlika je tudi v tem, da si večina lahko privošči stvari, vsaj nekaj stvari, ki si jih želi. Lahko bi rekli, da imamo nekaterih stvari veliko preveč in ne vemo, kaj si sploh še želimo. Prav zato je tudi odločitev, kaj podariti za različne priložnosti, izjemno težka.

Odlična izbira so darilni boni. Vaša odločitev bo tako veliko lažja, saj se boste morali odločiti le bon za katero trgovino, storitev ali ponudnika boste kupili. Da pa boste imeli še lažje delo, pa lahko izbirate med darilnimi boni, kjer izberete le znesek, ki ste ga pripravljeni plačati in vrsto storitev. Primer so knjižice z darilnimi boni, ki ponujajo npr. adrenalinska doživetja, kulinarična razvajanja itd.

Polet z ultralahkim letalom

2. julija 2012 v Darila za abrahama, Darila za pare, Darila za rojstni dan, Darila za zlato poroko, Ideje za darila, Poročna darila, Poslovna darila od admin

Imate prijatelja, ki v kratkem praznuje, in ne veste, kako bi ga presenetili na izviren način? Ena od možnih predlogov je polet z ultralahkim letalom. Darilo je primerno za večne avanturiste, ljudi, ki bi radi poizkusili nekaj novega, in tiste, ki se ne bojijo višine. Seveda lahko prav tako pride v poštev za tiste, ki ta strah imajo, vendar bi ga radi premagali. Z ultralahkim letalom je svoboda letenja večja, saj se lahko popolnoma prilagaja željam potnikov. Po vnaprejšnjem dogovoru s pilotom pa se lahko prav tako sami preizkusite v krmiljenju letala. Cene se gibljejo že od 36€ naprej, odvisno od lokacije in samega trajanja poleta.

Rafting

12. julija 2011 v Darila za abrahama, Darila za pare, Darila za rojstni dan, Ideje za darila, Poslovna darila od admin

Rafting je že kar nekaj časa en izmed najbolj priljubljenih rekreativnih športov na naših rekah, predvsem na Soči in Kolpi. Za rafting ne potrebujete predznanja, pravtako pa nista pomembni strarost in kondicijska pripravljenost. Na Soči je rafting precej bolj atraktiven, saj je prisotnih veliko brzic, izbirate pa lahko tudi men različno zahtevnimi progami, tiste lažje so primerne tudi za mlade družine z majhnimi otroci ali za upokojence.

Ko boste pršli na rafting, boste brez doplačila dobili vso potrebno opremo: čelado, obleko, rešilni jopič in čevlje. Kar se tiče vaše osebne opreme, boste potrebovali le kopalke in brisačo. Po Soči se boste spustili skupaj z vodnikom, ki bo krmaril raft. Rafting na Soči se izvaja od aprila do oktobra, obisk pa se priporoča maja ali septembra, ko je zaradi močnejših deževij reka nekoliko bolj divja, to pa seveda s sabo prinese še več užitkov in adrenalina.