27. avgusta 2010 v Abraham, Dekliščina, Fantovščina, Igre na zabavi, Pivske igre, Rojstni dan, Zlata poroka od admin

Ta igra je malo bolj žgečkljiva, zato bodite malce previdni v kakšni druščini jo boste izvajali, da ne bo hude krvi in zgražanja.

Naj se nekdo od moških javi za prostovoljca in zapusti prostor (če ste na prostem, mu zavežite oči), medtem pa ostali pripravijo vse potrebno. Najprej je treba izmed druščine izbrati simpatično pripadnico nežnega spola, ki naj se uleže na hrbet na tla. Nadalje potrebujete škatlo večjih piškotov, ki jih razporedite po telesu ležeče dame.
Ni treba, da jih je prav veliko, kaki štirje bodo dovolj, nujno pa je, da en piškot položite na ustnice izbranke.

Ko je vse pripravljeno, prostovoljca pripeljite v prostor in mu razložite, da je njegova naloga z usti poiskati vse piškote, tisti na ustnicah pa bo zadnji in hkrati nagrada za njegov trud.

Potolažite ga, da bo dobil nekoga, ki ga bo usmerjal, da ne bo nosa tiščal, kamor se ne spodobi. Preden mu pravila poveste do konca, naj mu nekdo zaveže oči, namesto dame, pa se na tla namesti kateri od možakarjev (seveda ga že prej izberete), ostali pa mu hitro namestijo piškote na ista mesta. Veseli lov za piškoti se začne, uporaba rok je prepovedana, zadnji piškot pa je, kot že rečeno, tisti na ustnicah.

Ko prostovoljec opravi svojo nalogo, mu odkrijte oči, nato pa se lahko sladko nasmejite njegovi osuplosti, ko bo zagledal ležečega moškega pred seboj.