12. oktobra 2017 v Razno od admin

Mislim, da ga ni dečka na tem svetu, ki ne sanja o svojem sanjskem avtomobilu in da vsaj enkrat na teden ogleduje te lepote in seveda si vsakič znova predstavlja, kako bi bilo voziti takšen avto. Prav je tako, saj sanje lahko postanejo realnost le, če imamo cilj, ki si ga znamo predstavljati. Če je vaš sanjski avto Audi A8, vam lahko trdim, da na trg prihaja vaša nova ljubezen. Avto Audi A8 je tako rekoč nova znanstvena fantastika in bo imel vse to, kar smo včasih lahko videli le v filmih.

Avto audi a8 limuzina

Avto o katerem niste niti upali sanjati

Audi prihaja na trg še bolj luksuzen in s še bolj razburljivo obliko in lahko trdim, da bo ta avto za marsikoga resnično sanjski avto. Mogoče boste po dolgem času celo doživeli ljubezen na prvi pogled. Ta avto ima že znano obliko, lahko rečemo, da je po njej prepoznaven, sedaj bo drugače to, da bo imel bočne linije bolj ostre, maska je tako rekoč že znana, zadek pa bo popolnoma nov in drugačen. Ta avto bo imel nov in zmogljivejši žaromet z lasersko tehnologijo. Seveda bo avto v notranjosti eleganten in markanten in kljub temu, da je kombiniran s tehnologijo prihodnosti, bo ljudem še vedno prijazen, hkrati pa bo dal občutek varnosti in ugodja, v kar seveda ni bilo za dvomiti.

Usnjena notranjost novega a8 avtomobila

Novost na trgu avtomobilov

Za pristaše luksuza vam moram povedati, da ta avto bo primeren, saj omogoča sedež za masiranje in to še ni vse, možnost bo tudi masiranje vaših stopal. Ker smo omenili, da je tako rekoč avto znanstvena fantastika, so se seveda proizvajalci poslovili od gumbov in prihaja vse v digitalni obliki. Lahko bomo več kot ponosni lastnik, če bomo si kdaj kupilo to čudo sveta, saj lahko rečem, le palec gor, saj so resnično naredili več kot vrhunski model in so lahko proizvajalci več kot ponosni nase.

Avtomobilističen sejem v Ženevi