10. avgusta 2017 v Razno od admin

Iščete smučišče, ki bo ponujalo več kot zgolj smučanje? Iščete nekaj, kar bo omogočilo odlično pustolovščino in zanimivo izkušnjo? Torej iščete kraj kot je Bad kleinkircheim. In, kar je najboljše je to, da ta sploh ni tako oddaljen od nas, da je dovolj, da se odpravimo k bližnjim sosedom Avstrijcem. Sicer ni domače smučišče, pa vendar, če se odpravljamo na enkratne počitnice, bo to zagotovo kraj, ki nam bo ponudil največ.

Odlična smuka

Smučanje je šport ljubiteljev predvsem zimskih športov, je enkratno doživetje in samo tisti, ki uživajo v tem športu bodo razumeli, kako pomembno je, da je smučišče urejeno, da ima tudi druge možnosti zabave in preživljanje časa. Sploh, le potujemo z različnimi starostnimi skupinami in tako moramo skrbeti, da bo vsak imel od počitnic največ. Predvsem, če so zraven tudi otroci, predvsem za njih je potrebno pričarati pravljično vzdušje.

Priljubljeno smučišče v Evropi

Smučišč je po Evropi kar nekaj in ne moremo reči, da ni pred nami izbire, ki bi nam zagotovila tudi najboljšo rešitev in najboljšo možnost preživljanja prostega časa. Seveda pa vedno ne utegnemo zapustiti domačega kraja za veliko časa in imamo na voljo le nekaj dni za to, zato bomo tudi izbirali po oddaljenosti. IN imamo srečo, da so pri sosednjih Avstrijcih, ki so v naši neposredni bližini že takšna smučišča, da nam drugih iti ni potrebno gledati. Eno takšnih je tudi Bad kleinkircheim, ki ima več kot 100km urejenih smučarskih prog.

Smučarske proge.

Poleg tega pa 25 modernih žičnih, na voljo so nam neverjetni in zanimivi snežni bari, restavracije, itd. Odlične pogoje tudi nudijo za otroke, saj jim je na voljo tekoči trak, proga otrokom prilagojena, snežni park, vlečnico in kar je izjemno pomembno, če nimate varstva za vašega otroka, vam je tudi to na voljo tam. Le kaj več si lahko sploh še želimo od počitnic. Želimo samo čimprej odpotovati in se prepustiti neverjetnim občutkom, ki jih lahko smučanje v nas prebudi.