18. avgusta 2017 v Razno od admin

Ste lastnik podjetja in si ob koncu poslovnega leta želite nagraditi svoje zveste zaposlene ter jim izplačati božičnico oz. trinajsto plačo? Darilni boni so lahko fantastični za izplačilo božičnice oz. trinajste plače, saj gre strošek za nakup le – teh v davčno priznani odhodek podjetja, hkrati pa darilni boni ne bodo vplivali na dohodnino zaposlenih, ker jih boste zaposlenemu oz. zaposlenim izročili v roke. Na tak način bodo darilni boni tisto pravo božično darilo, gledano tako z vidika podjetja, kot tudi z vidika zaposlenega. Podjetje si bo zmanjšalo dobiček, posledično manj davka z naslova dobička plačalo, zaposleni pa si bo lahko kupil za božič karkoli bo želel.

Izplačilo božičnice.

 Darilni boni bodo razveselili tako tistega, ki jih podarja, kot tudi obdarjenca

Darilni boni so lahko izvrstno darilo, saj tisti, ki jih podarja, ne rabi razmišljati o tem kaj kupiti, temveč mora razmisliti zgolj o tem kolikšno vrednost bodo darilni boni imeli. Tisti, kateremu pa so ti boni namenjeni, pa bo prav tako vesel, saj v dar ne bo dobil nekaj, česar ne potrebuje in si ne želi, temveč si bo lahko kupil karkoli bo želel. Darilni boni omogočajo nakup praktično vsega, odvisno je zgolj od tega, kaj izdajatelj darilnih bonov ponuja. Je pa izdajateljev darilnih bonov veliko, zato je dejstvo, da za te bone dobiš praktično karkoli.

Nekateri izdajatelji nudijo npr. razne športne aktivnosti in aktivnosti za popestritev prostega časa, različna adrenalinska in avanturistična doživetja, možnosti razvajanja in uživanja v wllnessu. Darilni boni omogočajo tudi lifestyle doživetja in mnogo različnih kratkih oddihov in pobegov iz vsakodnevnega vrveža. Torej s temi boni si lahko obdarjenec res privošči praktično karkoli mu srce poželi, zato sem prepričan, da bodo darilni boni razveselili tako tistega, ki jih podarja, saj se ne bo mučil s tem kaj kupiti, kot tudi tistega, ki jih bo prejel v dar, pa naj si bodi za katero koli priložnost že, ker si bo lahko kupil kar bo želel.

Božičnica v obliki darilnega bona