2. decembra 2016 v Razno od admin

Vprašanje ena – Kako pregraditi prostor na najcenejši način?

Vprašanje dva – Kako pregraditi prostor na najhitrejši način?

Vprašanje tri – Kje sploh najti pregrado, narejeno po meri?

Na ta, in še na mnogo več vprašanj ponuja odgovor nakup drsnih vrat po meri. Pri njih izbiramo tako materiale: iverali, stekla (pri teh pa tehniko obdelave: gravure, fototapete, peskanja,…), okovja (ročaji) in vodila, in tako naprej. Nadalje pri njih izbiramo dimenzije, kar pomeni, da načeloma lahko imamo tudi prostor povsem nepravilnih dimenzij, a bi izdelava po meri narejenih drsnih vrat, lahko rešila zagato. Včasih čez določen čas ugotovimo, da pregrade, ki smo jo postavili, enostavno več ne potrebujemo, drugič spet ugotovimo, da pregrado potrebujemo le občasno. So dnevi, ko bi želeli pregrado in so dnevi in potrebe, ko je ne potrebujemo (npr. pri večji svetlobi). Tudi za te primere so drsna vrata odlična rešitev.

Uporabnost drsnih vrat v mladinskih sobah

Fizična ločitev prostorskih ambientov, stilov in okusov se najlažje, najhitreje in tudi najceneje doseže, če montiramo drsna vrata. Če imamo smisel za estetiko jih lahko po svoji ideji opremimo s fototapetami, različnimi tehnikami obdelave materialov, slovenski proizvajalci pa nam jih praviloma tudi dostavijo in zmontirajo. Pri upoštevanju cene za njih in ob tem, da jih na ne predrag način lahko tudi poljubno prestavimo na drugo mesto (v kolikor dimenzije za slednje dopuščajo jih prestavimo kar z vodili v celoti), v nasprotnem pa samo fronte in že imamo nek drug prostor na novo pregrajen in definiran.

Funkcionalnost drsnih vrat na garderobnih omarah

V vsakem primeru, odločitev za drsna vrata, zagotovo še danes velja za ekonomsko in praktično rešitev, ki jo je potrebno vzeti v razmislek pri prenovi stanovanj in bivališč, še posebej kadar se nam s prenovo mudi, finance pa nas tudi omejujejo, da bi se lotili kakšnega dražjega podviga. V slovenskem prostoru je tradicionalno priznanih in uveljavljenih proizvajalcev in prodajalcev drsnih vrat pravzaprav ogromno, konkurenca na tem področju je velika in zato je še posebej pametno, da svoje zamisli in ideje zaupamo tistim, ki na tem področju že imajo določene izkušnje in znanja. Ne pozabimo pa tudi na priporočila prijateljev in znancev. Pogosto nam le ti še najbolje svetujejo, saj niso »plačilno« motivirani kot prodajalci sami.