7. novembra 2018 v Razno od admin

Vsako leto na koncu oktobra poteka t. i. noč čarovnic. Praznik je prišel k nam iz tujine in lahko rečemo, da je iz leta v leto bolj priljubljen. V tem času se lahko tudi našemimo in nase damo oblačila, ki jih v normalnih okoliščinah ne bi nosili. Ideje za noč čarovnic ponavadi dobimo kar tako mimogrede, veliko pa se jih skriva tudi na spletnem mestu, kjer mnoga podjetja v svojih spletnih trgovinah ponujajo tudi številna oblačila ter druge izdelke, ki so primerni za to posebno noč.

Posebne ideje za posebna druženja

Za letošnje leto pa smo se odločili, da noč čarovnic praznujemo skupaj s svojo družino in prijatelji ter se vsi skupaj oblečemo v res nekaj posebnega. Lahko bi našli skupno temo oblačil, v katera se bomo primerno našemili. Za še boljše ideje za noč čarovnic se odpravimo v omenjeno spletno trgovino, kjer je na prodajnih policah toliko različnih kostumov, da se bomo težko odločili za pravega.

ideje za noč čarovnic

S pomočjo spletne trgovine pa lahko kaj kmalu opazimo, da ideje za noč čarovnic niso izključno vezane samo na oblačila, v katera se bomo oblekli. Predvsem je važno tudi to, kako bomo opremili svojo zunanjost in tudi notranjost doma, da bo prav vse videti še bolj dramatično.

Laternice so res nekaj posebnega

Ena od boljših idej, na katero smo naleteli na spletu, so tudi laternice, ki jih lahko naredimo tudi sami, in sicer iz odpadnega materiala. Lahko pa se lotimo tudi izdelave buč, ki sok narejene iz koruznega ličja. Letos pa so zelo aktualne tudi darilne vrečke za noč čarovnic.