15. novembra 2017 v Razno od admin

Po čem sta najbolj znani jesen in pomlad, kar se tiče ljudi? Pustimo zdaj slabše vreme zaradi nenehnega dežja, kaj pa vi? Ja, na žalost je to obdobje prehladov, ki so včasih celo bolj neprijetni kot bolezen, ki so jo veliko hitreje pozdravi z antibiotiki. Za prehlad namreč pri zdravniku ne dobite nobenega drugega recepta kot le protibolečinske tablete, čaj in počivanje.

Za hitro premagovanje prehlada in gripe.

Za hitro premagovanje prehlada

Ampak delovati proti prehladu je veliko bolj pomembno kot zdraviti njegove simptome in pri tem vam bo ingver še najbolje pomagal, hkrati pa boste za takšno preventivno delovanje plačali še najmanj. V kolikor se odločite za razno razne tablete za odpornost, ki pomagajo imunskemu sistemu, boste kaj hitro zapravili za eno škatlico, ki zadošča za en mesec, okoli 25 €, kar pa niti ni malo, hkrati pa uživate vseeno sintetične aminokisline in vse potrebne snovi, ki jih taki tableti vsebujejo.

Zakaj bi kupovali draga zdravila za pomoč imunskemu sistemu, če pa lahko kupite ingver

Ingver je povsem naraven, kupite lahko kar korenino in si vse pripravke naredite sami. Za pripravo čaja, kamor date tudi ingver, med in limono, nikakor ne boste porabili veliko časa, nikakor ne toliko, da bi lahko rekli, da za pripravo nimate časa, hkrati pa vas bo čaj, kjer je notri ingver, tako lepo pogrel zvečer, ko ste utrujeni in se nikakor ne morete segreti, da vas bo ingver prav gotovo prepričal, ko ga boste enkrat preizkusili. Hkrati pa se zavedajte, da z ingverjem delujete preventivno, kar je bistveno bolj pomembno kot pa zdravljenje vseh negativnih posledic, ki jih prinesejo s seboj prehladna obolenja.

Podpora imunskemu sistemu

Pripomore k boljšemu počutju

Tudi za telo je veliko bolje, da se deluje preventivno, saj vemo, kako slabo se počutimo ob vsakem prehladu, kar jasno pomeni, da imunski sistem dela s polno paro, telo večino energije porabi bolj ali manj za borbo z virusi in bakterijami, ki ob oslabljenem imunskem sistemu bistveno hitreje širijo, kot pa se uspe organizem boriti z njimi. Zato le uživajte ingver čim bolj pogosto oz. raje kar vsak dan vsaj enkrat.