5. julija 2019 v Razno od admin

Se vam morda zdi smešen ali celo nerealen naslov? Poglejte svojo položnico za ogrevanje, bi znesek radi znižali, morda celo prepolovili? Potem je izolacija strehe nujna stvar. Res da nekaj nanese investicija, ampak strošek je potrebno gledati dolgoročno in investicija se bo zagotovo povrnila, še več, nova izolacija strehe vam bo privarčevala zajeten kupček denarja. Nova izolacija strehe bo namreč v hiši zadržala več toplote kot jo je stara oz. če je prej morda izolacija strehe na vaši hiši sploh ni bila. Hkrati pa bo poleti v vaši hiši hladneje in zopet boste s tem privarčevali denar, saj vam ne bo potrebno prižigati klime tako pogosto kot ste jo morali do zdaj. Je naslov še vedno smešen?

Izolacija strehe je primerna za različne tipe kritine

Izolacija strehe ni zapleten postopek

Izolacija strehe res ni prav zahteven in zapleten postopek, vendar, če se je ne lotite pravilno ali se držite pravilnega postopka, lahko kaj hitro naredite napako, ki vas lahko drago stane. Zato je veliko bolje, da najamete strokovnjaka in celotno delo prepustite njemu. Vsekakor se lahko izolacija strehe dela s pomočjo prijateljev in znancev, ampak zgolj pod pogojem, če so izkušeni na tem področju. Prijatelji so praviloma cenejši od strokovnjaka, vendar se v veliko primerih pripeti, da naredijo nepopravljivo napako, kar pa je na koncu dražje, kot če najamete strokovnjaka, saj se praviloma napaka ne da drugače popraviti kot, da se narejeno poruši in začne znova.

Porabite denar za kaj drugega

Pozimi ogrevanje in poleti hlajenje prostorov je zajeten kupček denarja, če izolacija strehe ni narejena tako kot mora biti. Zato poskrbite, da bo izolacija strehe na vaši hiši narejena tako kot je potrebno in denar raje porabite za kaj drugega in ne plačujte celo življenje tako visokih položnic za ogrevanje in hlajenje. Ja, prav ste prebrali, znižajte si domače stroške na pol ali celo še več in si raje kaj privoščite in uživajte življenje.