28. avgusta 2016 v Razno od admin

Dandanes so letalski prevozi nekaj vsakdanjega. Tako rekoč so nam vsi kraji sveta na dlani, saj lahko en dan rezerviramo karto, drugi dan pa smo že na lokaciji. Morebiti se največji problem pojavi pri prevozu iz letališča. Na voljo vam je kar nekaj možnosti. Ljubljana Brnik prevozi so nekaj vsakdanjega, spodaj pa si bomo pogledali možnosti, ki so vam na voljo.

Najem taksija

Najem taksija je samoumeven, pokličete eno izmed taksi služb, ta pa vas pride iskat na kraj, ter odpelje do cilja. Moram opozoriti, da je precej razlik med taksi službami, ki so nam na voljo. Nekateri so poceni in prijazni, spet drugi prav obratno. Najbolje, da povprašate katerega od znancev ali pa pregledate kateri spletni forum in se odločite.

Shuttle prevozi

Gre za skoraj isto stvar, kot taksi, le da je običajno v shuttle prevozih več potnikov. Najbolj znan slovenski prevoznik je GoOpti, poiščete pa lahko tudi druge. Ti prevozi so lahko dragi, lahko pa poceni. Prednost je ta, da ga lahko rezervirate kar prek spleta.

Prevozi.org

To spletno stran verjetno pozna vsak. Na tej strani ponudniki prevozov objavijo svojo lokacijo in nato tudi ceno prevoza. Poiščete lahko najrazličnejše prevoze za zelo nizke cene. Seveda pa je vprašanje koliko ljudi se točno drži ur in katerim lahko zaupate.

Avtoštop

Točka štiri je taka, ki nam je ni potrebno posebej razlagati. Enostavno se postavite v smeri vašega cilja in dvignete palec. Sam imam z avtoštopom 99% pozitivne izkušnje. Preštopal sem celo srednjo šolo in lahko na prste ene roke naštejem neprijetne izkušnje. Zadeva se vam vsekakor splača, med tem pa boste spoznali tudi veliko zanimivih ljudi.