14. oktobra 2017 v Razno od admin

V poslovnem svetu so navade ljudi pri mnogih stvareh precej drugačne kot v ne poslovnem. Kar se tiče uporabe telefonov ni nič drugačna. Poslovni ljudje so veliko ali pa kar večino svojega časa na telefonih, ne uporabljajo pa jih zgolj za klice, slikanje in pošiljanje sporočil in MMS sporočil. Uporabljajo jih tudi za elektronska sporočila, za brskanje po spletih in vse možne poslovne desktop aplikacije tudi uporabljajo. Zato morajo biti njihovi GSM telefoni vsekakor zelo zmogljivi, sicer svojega posla niti ne morejo opravljati. Mnogi bi zato našli kar v en glas rešitev zadnje, da so zanje najprimernejši le najdražji GSM telefoni.

Iphone gsm

Pa je res tako, da so za poslovneže najboljši le najdražji GSM telefoni?

Po eni strani ta teza res drži, vendar pa vseeno ne gre kar takoj posploševati. Nekateri GSM telefoni velik poudarek dajo tudi na izredno kakovosten fotoaparat, ki pa je jasno tudi vključen v višjo ceno. V kolikor poslovnež ne potrebuje dobrega fotoaparata, zanj takšni GSM telefoni niso primerni in bi plačal nekaj, česar ne bo uporabljal. Potem je tudi tako. Čeprav mnogim večji GSM telefoni nikakor niso pri srcu, pa je tako, da je uporaba mnogo enostavnejša in to v prav čisto vseh pogledih, zato se je še najbolje sprijazniti s tem dejstvom. To dejstvo nakazuje tudi trg, saj so GSM telefoni za poslovneže le večjih dimenzij, dobijo pa se celo modeli s še večjim ekranom.

Največji konkurent Apple je podjetje Samsung

Mobilni telefon z ekranom na dotik

Kar pa se tiče karakteristik, pa je tako, da je potrebno pri tej vrsti uporabe telefona paziti tudi na to, da ima dovolj velik notranji pomnilnik ali pa možnost razširitve le – tega, prav tako tudi delovni pomnilnik in tudi dober disk. Seveda pa nikakor ne gre pozabiti tudi na to, da morajo imeti prav vsi GSM telefoni dober ekran na dotik, zato nekaj pozornosti namenite tudi temu pred samim nakupom v trgovini.