24. septembra 2020 v Razno od admin

Ne glede na to, ali boste obnavljali streho ali jo boste popolnoma na novo prekrili, lahko za krovstvo izbirate med različnimi vrstami strešnih kritin. Na drugi strani pa se lahko odločite tudi za obnovo ali novo izdelavo izolacije ostrešja. Izbira je odvisna od številnih dejavnikov.

V specializiranem podjetju za krovstvo Libela group vam bodo svetovali glede ustrezne izbire, pri čemer opravijo tudi brezplačen ogled vaše hiše oziroma objekta in vam na podlagi ocene trenutnega stanja in morebitnih poškodb na strehi pripravijo informativni izračun, ki že vključuje natančno ceno z vsemi postavkami, kot je cena izolacije, strešnih kritin ter krovskega in stavbno kleparskega dela in drugo.

Krovstvo nudi različne možnosti za strešne kritine

Krovska dela niso omejena le na določeno vrsto strešnih kritin, saj je krovstvo specializirano za polaganje in prekrivanje streh z različnimi materiali. Nekateri se odločajo za izjemno obstojne opečne kritine, ki so pravzaprav iz gline izdelani žgani strešniki. Spet drugi pa se odločajo za betonske in kamnite strešne kritine.

Na voljo so tudi lahke pločevinaste strešne kritine, ki so zaradi cenovne dostopnosti vedno bolj priljubljene. V vsakem primeru je pomembno, da materiale izdelujejo priznani proizvajalci, ki jamčijo za kakovost. V primeru, da gre za obnovo stare strehe z novo, pa podjetja za krovstvo tudi odstranijo in na deponijo odpeljejo stare strešne kritine.

Krovstvo svetuje pri izbiri ustreznih strešnih kritin

Strokovnjaki za krovstvo vam bodo svetovali o izbiri najbolj ustreznih strešnih kritin, ko bodo ocenili stanje strehe in drugih dejavnikov ob ogledu vaše hiše. Pri tem natančno upoštevajo značilne vremenske razmere, kot je na primer pogost dež in območje, kjer pada veliko snega, ter nagib oziroma naklon strehe.

Za ravne strehe so namreč bolj primerne folije in lepenke, medtem ko je za strehe z večjim naklonom bolj primerna izbira v obliki opečnatih, kamnitih in pločevinastih kritin. V podjetju za krovstvo Libela group vam nudijo ugodne plačilne pogoje pri nabavi strešnih kritin in drugih materialov, saj že vrsto let sodelujejo z izbranimi priznanimi proizvajalci, ki nudijo ugodnosti na redne nabave.