5. maja 2020 v Razno od admin

Zakaj so skoki s padalom z letališča Lesce tako zelo popularni, bi vam najverjetneje najbolje znali povedati vsi tisti, ki so se že kdaj udeležili katerega od tandemskih skokov na tem mestu. Letališče Lesce namreč velja za eno od najbolj priljubljenih letališč za skoke s padalom.

Skoki s padalom z letališča Lesce vam ponujajo odlično panoramo, na kakovost doživetja pa ne nazadnje vpliva tudi sama postavitev letališča. Preden se boste pognali iz letala, boste lahko, na primer, uživali ob pogledu na prelepo Blejsko jezero, ki je odlično vidno tudi med samim prostim padom.

Izlet po Gorenjski naj vključuje še skok s padalom

Gorenjska je izjemno lepa pokrajina, ki se je splača obiskati. Če vam je zmanjkalo idej, kam oditi na izlet za vikend v poletnem času ali v katerem koli delu leta, vam Gorenjska lahko vedno ponudi kaj vznemirljivega, zanimivega, lepega, tudi prepojenega z adrenalinom.

Skoki s padalom z letališča Lesce naj postanejo del izleta po Gorenjski. Presenetite svoje bližnje. Pojdite z njimi kolesarit po Gorenjski, za piko na i pa se ustavite še na letališču v Lescah.

Skok s padalom

Varno in nepozabno doživetje v prijetni družbi

Skoki s padalom z letališča Lesce so popolnoma varni, saj potekajo pod okriljem zelo usposobljenih strokovnjakov, ki bodo ves čas pada skrbeli zato, da bo potekalo vse po načrtih. Če boste imeli pred skokom strah, vas bo ta hitro minil, ko boste ugotovili, da se vam v resnici ne more pripetiti nič slabega.

Tandemski skoki s padalom vključujejo najnaprednejšo opremo. To pomeni, da je prav vsa oprema opremljena z napravami za samodejno odpiranje padala oziroma s padalskim avtomatom. Ta lahko padalo, v primeru da to ne bi uspelo vašemu inštruktorju, samodejno odpre.

Skok s padalom si rezervirajte vnaprej

Ker so skoki s padalom iz letališča Lesce pa tudi sicer v času sezone zelo zasedeni, je treba rezervacijo opraviti že vnaprej. Da si boste lahko zagotovili svoje mesto na letalu, imate na voljo rezervacijo preko telefonskega klica ali pa kar s pomočjo spletne pošte.

Na spletu si najprej poiščite nekaj najboljših ponudnikov. Izpišite si njihove najnujnejše podatke, nato pa se odločite za enega od njih. Ne pozabite preveriti tudi njihovih referenc in ne nazadnje še cene. Ugotovili boste, da so te povsem dostopne. Če boste spletno ponudbo nekoliko bolj podrobneje prebrskali, pa boste morda naleteli na še kakšno posebno akcijsko ponudbo, ki vam ponuja najugodnejši skok s padalom pri nas.

 

Več o skokih s padalom si lahko preberete na spletni strani Prostipad.si.