24. septembra 2021 v Razno od admin

Če uporabljate serume in kreme za pomlajevanje, ki imajo sicer nekaj učinka, a niste še povsem zadovoljni z rezultati in želite še hitreje doseči mladostnejši videz svoje kože, potem je morda za vas prava rešitev mikrodermoabrazija, s katero lahko pospešite delovanje vaših kozmetičnih izdelkov.

Kaj je torej mikrodermoabrazija? Gre za lepotni postopek, ki mu sicer pogosto rečemo diamantni piling. Poteka tako, da se zelo natančno odstranijo vrhnje plasti kožnih celic, pri čemer ne pride do nobenih stranskih učinkov. Ko so mrtve kožne celice odstranjene, se pod njimi razkrije plast veliko bolj mehkejše in zdrave kože.

Katere kožne nepravilnosti odpravlja mikrodermoabrazija?

Potrebno je vedeti, da je postopek primeren za vse tipe kože, torej, za vse, ki si želite imeti gladko in sijočo kožo. Še en dober učinek, ki ga ima mikrodermoabrazija, je ta, da v primeru, da je postopek opravljen pred vsakodnevno nego kože, pri kateri morda običajno uporabljate kreme, ampule ali serume z aktivnimi snovmi, bodo prav te aktivne učinkovine še bolje delovale na vašo kožo.

Postopek diamantnega pilinga ali mikrodermoabrazije.

Ni odveč omeniti, da prav tisti, ki imate aknasto ali poroženelo kožo, lahko opazite zelo vidno izboljšanje po opravljeni terapiji. Mikrodermoabrazija pa je primerna tudi za zmanjševanje gub, saj gre za izredno natančen poseg, ki lahko neposredno odpravi posamezne gube in tako učinkovito obnovi tonus vaše kože.

Primerna tudi za odpravo brazgotin, strij in pigmentnih sprememb

Vrat, obraz in področje dekolteja so mesta, na katerih se najpogosteje opravlja diamantni piling. Možno pa ga je izvajati tudi na drugih telesnih predelih, tudi tam, kjer opažate pojav strij. Zelo pogosto pa se ga izvaja prav z namenom odstranjevanja posledic poškodb na koži zaradi pretiranega izpostavljanja soncu.

Tako vam lahko mikrodermoabrazija pomaga pri odpravi aken in ogrcev ter drugih nečistoč, uspešno pa vam odstrani tudi različne pigmentne spremembe, povečane pore in brazgotine po aknah. Če imate majhne, plitke gube, vam jih mikrodermoabrazija lahko občutno zmanjša, poleg tega pa z njo lahko izboljšate videz svoje kože in preprečite nastanek prezgodnjih procesov staranja.