14. septembra 2018 v Razno od admin

Predno se nam otrok rodi, nabavimo ogromno različnih stvari, ki utegnejo nam in otroku lajšati naše vsakdane. Naši anglečki si zaslužijo najbolje, kajne? Zato nas ne preseneča, da smo skrbni pri izbiri reči, katere utegne potrebovati. Sploh recimo za spanje in počitek. Je morebiti tudi na našem seznamu Mojzesova košara?

Kakšen naziv ima košara, mar ne? Takoj nas spomni na blagostanje, umirjenost, počitek, itd. Seveda. Zato jo želimo tudi za naše nerojene otroke, da bi mirno počivali, kot na oblačku. In, da ko zaspijo, nam jih ne bo potrebno buditi s prenašanjem, ampak da dejansko imamo za to odlično košaro, v kateri lahko otroka enostavno prenašamo iz prostora v prostor. Ker pa gre za naravne materiale, se bo v njej otrok počutil kot v maminem trebuhu. Ta ga bo objela z vseh strani in mu nudila vso potrebno oporo, toplino, mehkobo. Zakaj naš otrok tako dolgo in mirno spi, je mogoče prav košara odgovor na vprašanje.

skrb za dojenčkaPri otroci in nakupu opreme za njih običajno ne varčujemo in mu resnično privoščimo tisto, kar se nam zdi, da bi zanj bilo najboljše. Zato brskamo in iščemo, pregledujemo in primerjamo po različnih trgovinah, bodisi spletnih ali fizičnih in iščemo najboljše možnosti za nakup. V naših košaricah se znajdejo neverjetne reči, zelo potrebne, potrebne ali pa tiste malo manj. Nič hudega, mogoče pa bomo kdaj kaj uporabili. Pa vendar, so tudi reči, katerih morebiti nekoč nismo poznali, so nam pa danes na voljo in sicer so zelo praktične in uprabne. Recimo, Mojzesova košara, ki je tako uporabna in hkrati tudi prijetnega videza. Da bo naš otročiček počival na mehkem in udobnem in nam ga ne bo potrebno buditi, pač pa ga enostavno prenašamo kar v košarici. Odlično, mar ne?

Danes imamo na voljo ogromno opreme, ki nam lahko staršem močno pomaga, sploh v prvih mesecih otrokovega življenja. Hkrati pa je otrokom zelo uporabna in praktična.