5. aprila 2016 v Razno od admin

Vse stvari nekaj stanejo in ko se odločamo za nakup, je zagotovo pomembna tako kvaliteta kot tudi cena. Fasade so vsekakor kar velik finančni zalogaj, zato je potrebno pred izdelavo marsikaj premisliti, saj želite imeti čudovit dom prav tako pa želite da bo tudi dolga leta takšna kot prvi dan. Libela Group je tisto podjetje, ki se vsega tega zaveda in vam vsekakor ponudi le najboljše za izdelavo fasade.

Vsekakor je najbolj pomemben del fasade ravno zaključni fasadni sloj, saj je tudi najbolj izpostavljen in vreme je res lahko zelo nepredvidljivo. Zaključni fasadni sloj ima tudi funkcijo, da ščiti pred vdorom vlage, poleg tega pa je glavna funkcija oziroma zelo pomembna lastnost tudi estetika. Ta del fasade seveda prepustite strokovnjakom, saj je to njihovo področje in ravno oni vedo, kateri sloj je najbolj primeren, saj je vse odvisno od lokacije, starosti zgradbe ter kakšna je izvedba strehe.

Če obstajajo različne vrste fasade, pa seveda obstajajo tudi različni zaključni sloji, ki se razlikujejo po strukturi, barvi ter odpornosti. Mislim, da se zavedate, da se je treba odločiti za kvaliteto, saj bo le tako vaša hiša dolgo lepa, prav tako ne bo potrebno fasade kmalu obnoviti in glede na to, da je obnova strošek, se bolj splača na začetku plačati več in se tako izogniti nepotrebnim stroškom. Fasade so oblačilo vsake hiše in tako kot smo ljudje radi lepo in toplo oblečeni, isto velja za naše domove in s pravo odločitvijo ji bomo tako naredili veliko korist, predvsem pa tudi sebi saj nas bo ščitila tudi pred požari in z dobro izolacijo znižala stroške gretja in hlajenja.

mitja_golubic_libela_group