19. avgusta 2020 v Razno od admin

Vas skrbi za varnost vašega doma, medtem ko ste odsotni? Temu lahko naredite konec, saj notranja nadzorna WiFi kamera poskrbi za popoln nadzor. Obenem pa vam nudi tudi 100% zasebnost. Vlomi se dogajajo vse pogosteje, njihovo število iz leta v leto narašča. Ni potrebno, da zapustite svoj dom za več dni, medtem ko greste na počitnice. Za tatove je dovolj, da prostore zapustite za nekaj minut in že zgrabijo priložnost za krajo. Tega pa si zagotovo ne želi nihče izmed nas, saj vsi trdo delamo za to, da si lahko svoj dom uredimo po svojih željah in da se v njem počutimo udobno in predvsem varno.

WiFi kamera poskrbi za vaš notranji mir

Materialne stvari se po vlomu nekako da nadomestiti, občutek varnosti pa žal za vedno izgine. Prav zato vam že za preventivo priporočamo izdelek, s katerim lahko preko pametnega telefona ob odsotnosti spremljate dogajanje doma. Nadzorna WiFi kamera se namreč poveže s telefonom in vam prikaže posnetke takoj, ko senzorji premikanja zaznajo, da se v vaših prostorih nekaj dogaja. WiFi kamera snema zorni kot 115°, kar je več kot običajne notranje naprave za nadzor. Posnetki se shranijo v oblak, tako da so varno shranjeni v primeru, da bi jih kasneje potrebovali.
Notranja nadzorna WiFi kamera poskrbi za vašo varnost in varnost vašega doma

Snemanje le takrat, ko je to potrebno

Ko ste doma, WiFi kamera samodejno zazna, da ni nevarnosti za vlom. Snemanje se preneha v trenutku, ko senzor zazna, da je vaš telefon v prostoru. WiFi kamera se tako samodejno izključi, vi pa se ne počutite kot v resničnostnem šovu, ko bi vam snemalne naprave sledile na vsakem koraku. Vključi pa se, ko s telefonom zapustite vaš dom. WiFi kamera predvaja tako zvok kot sliko, ponoči pa vključi infrardeč nočni način, ki omogoča jasne posnetke tudi takrat, kot je v domu popolna tema.
Bodite mirni in varni kjerkoli že ste.