1. julija 2019 v Razno od admin

Brez česa ni mogoče uporabljati vseh pametnih naprav, ki jih imate? Odgovor je preprost: Omrežje je tisto, ki dovoljuje prenos podatkov. Od njegove vrste pa je odvisno, kako hitro se bodo informacije nalagale. Sodobno življenje z modernimi izdelki zahteva, da je vse narejeno zelo hitro. Zato tudi ljudje pričakujejo, da se bo spletna stran naložila in odprla v hipu, naj bo to na računalniku ali telefonu. Ponudnik A1 ponuja omrežje 4G/LTE, za katerega potrebujete kartico USIM. To lahko kupite v vseh njihovih prodajalnah, in že boste uživali 10-krat hitrejše omrežje, kot je 3G.

Hitro omrežje je ključ za prenos podatkov

Omrežje z dodatnimi brezplačnimi ugodnostmi

Zakaj ne bi napredovali skupaj z A1? Ta vam zamenja tudi staro kartico SIM, in to brezplačno. Takšna pa je tudi preizkušena oprema, ki jo dobite ob sklenitvi naročnine. Operater teži k temu, da svojim strankam ponudi najboljše na najbolj udoben način. S hitrim omrežjem boste v trenutku lahko pogledali, do kdaj je odprta knjižnica ali kje se odvija kak zabaven dogodek. Pametni telefon se kar sam poveže nanj, ko boste imeli vstavljeno ustrezno kartico. Na spletni strani prodajalca lahko vidite, kaj vpliva na hitrost podatkov. Kljub izjemnemu transferju lahko nanj vpliva število ljudi, ki uporabljajo omrežje. Upočasni ga lahko tudi programska oprema. Namig: Lahko si privoščite tud novo pametno mobilno napravo!

Omrežje za vse, ki želijo le najboljše

V ponudbi so različni naročniški paketi, ki imajo dostop do omrežja. Ti so razdeljeni na takšnega za prenosne telefone, za mlade, tablice in osebne računalnike. Prav na nikogar niso pozabili, za vse je poskrbljeno. Imate televizijo? Potem se boste razveselili omrežja, ki omogoča gledanje 250 odličnih programov! Še najbolje je, da je upravljanje daljinca preprosto. TV-programe boste dodajali in odvzemali kot pravi profesionalec. Fiksno omrežje vključuje funkcijo Ogled nazaj, da ne boste nikoli prikrajšani za ogled svoje serije. S funkcijo Snemalnik pa jo lahko še posnamete in jo pogledate, kadar koli si zaželite. Dobrih stvari se enostavno ne da naveličati. Tudi zahtevni uporabniki pridejo na svoj račun: Imeli bodo možnost videa na zahtevo. Z omenjenim podjetjem dobite več za svoj denar.