11. novembra 2016 v Darila za pare, Razno od admin

Ima vaš partner v kratkem rojstni dan in bi ga radi presenetili z nečim izvirnim in zanimivim? Adrenalinski park Bohinj je kot nalašč za ljudi, ki imajo radi adrenalin in da se jim v življenju nenehno nekaj dogaja. Tam vam gotovo ne bo dolgčas, saj boste ves čas nekaj metrov nad tlemi.

Vse ovire so postavljene 8 m nad tlemi, kar vam bo pognalo kri po žilah, zato naj vas ne skrbi, da vam bo dolgčas. Če imate manjši strah pred višino, naj vas to ne skrbi, saj boste ves čas varovani z vrvjo, nosili pa boste tudi plezalno čelado, ki bo poskrbela za vašo varnost v adrenalinskem parku. Na voljo imate veliko različnih ovir, na katerih se boste zabavali, ob koncu pa boste prijetno utrujeni.

 Na koncu pa vaš čaka še orjaška gugalnica, kjer vas dvignejo kar 8 m visoko. Nameščen je preprost mehanizem ki omogoča, da se spustite, ko ste sami pripravljeni. Namenjen je vsem, ki imajo vsaj 150 cm telesne višine in imajo dovolj poguma, da se spopadejo z adrenalinom in višino.

Kasneje lahko vašo adrenalinsko pot nadaljujete s poletom s padalom. Odpravite se na hrib, kjer se v tandemu s profesionalnim inštruktorjem odpravite na polet s padalom. Inštruktor vas pred vzletom pouči, kaj morate narediti pred vzletom in pri pristanku, da ne pride do poškodb. Za jadranje v tandemu ne potrebujete predznanja, imeti morate le primerno obutev, in že ste nared za polet s padalom.