12. avgusta 2017 v Razno od admin

Prodajnih mest, kjer se prodaja keramika, je pri nas res veliko. Pravzaprav že vsaka trgovina, ki prodaja izdelke za dom, ima v svoji ponudbi tudi nekaj keramike. Največja težava tovrstnih trgovin pa je ravno v tem, da je njihova ponudba zelo skopa, prodajajo praviloma keramiko le enega proizvajalca, poleg tega pa prodajajo npr. le ploščice, medtem ko ostala kopalniška keramika ni v prodaji. Vsekakor pa je še najbolje, da gre za salon keramike in kopalniške opreme, saj se tako lahko na enem mestu kupi vsa oprema in ploščice iz keramike, kar omogoča tudi boljše kombiniranje tako glede dizajna kot tudi barv. V nasprotnem primeru to nikakor ni možno in je bolj treba ugibati na slepo, če se vse ujema.

Oprema za kopalnice

Ni res, da je salon keramike in kopalniške opreme manjšega podjetja kaj dražji

Kopalnico in ploščice načeloma kupujemo za daljše časovno obdobje, zato se vsekakor splača takrat odšteti nekaj evrov več in na ta način dobiti veliko boljšo kvaliteto. Nikakor pa ne drži mnenje ljudi, da je kakšen manjši salon keramike, ki je v lasti manjšega podjetja, veliko dražji od večjih ponudnikov. Cene, ki jih ima kakšen salon keramike, je namreč treba primerjati najprej na podlagi razlike v kakovosti. Manjši saloni imajo večinoma veliko bolj kakovostno keramiko kot pa veliki centri, kjer prodajajo vse, ampak skoraj da nič, saj strankam želijo zagotoviti kvaliteto.

Kopalniška oprema

Prav tako pa tak salon keramike prodaja vso keramiko, torej tako ploščice za celo stanovanje in zunanje površine kot sanitarno keramiko, torej tudi kadi, tuš kabine, bideje, umivalnike in ostalo. Prednost takšne prodaje je poleg tega, da se dizajni zagotovo v piko ujemajo, tudi v tem, da salon keramike v primeru nakupa celotne opreme zagotovo ponudi tudi popuste, kar pomeni, da se za višjo kakovost velikokrat s takšno prodajo odšteje tudi manj denarja. Zato vsekakor lahko rečemo, da ima salon keramike manjšega podjetja same prednosti.