30. septembra 2016 v Razno od admin

prenosni-predvajalnikiSam bi rekel pa še kako. Sicer si lastim zelo kvaliteten in glasbenega predvajanja sposoben telefon, vendar je enostavno prevelik, da bi ga jemal s seboj na kratkotrajne športne aktivnosti, kot je naprimer tek.

V teh primerih je nepogrešljiv moj prenosni mp3 predvajalnik, ki ga vtaknem za pas in mi dela družbo pri raznoraznih športnih aktivnostih.

Prenosni mp3 in mp4 predvajalniki so zares izvrstni pripomočki. Omogočajo nam nalaganje glasbe, ki nam je ljuba in poslušanje le te na poti, ob tem pa ne zasedejo skoraj nič prostora. Cenovni rangi teh pripomočkov so precej različni in tako lahko kupite predvajalnik za nekaj 10 ali pa nekaj 100€.

Mogoče je malce pristransko, da vam to govorim a do sedaj sem jih zamenjal že kar nekaj. Najbolj se mi je dopadel predvajalnik SanDisk Sansa Clip. Dopadel se mi je celo toliko, da sem kupil popolnoma istega, ko mi je crknila baterija pri prvem, čeprav ga uradno ne proizvajajo več, vendar mi ga je uspelo dobiti preko eBaya.

Tudi v slovenskih spletnih trgovinah vam je na voljo ogromno različnih kvalitetnih predvajalnikov po ugodnih cenah. Če bi danes kupoval novega, bi verjetno kupil kaj takega https://www.pricaraj.si/mp3-pred-transcend-8gb-350-ts8gmp350b. predvajalnik je dovolj majhen, da ga lahko pripnemo kamorkoli in nas ne ovira pri gibanju. Po reviewih na spletu sodeč pa je kvalitetna tudi glasba, ki jo predvajalnik omogoča.

Po mojem mnenju se vam ne splača kupiti predvajalnika z zaslonom, saj je le-ta še vseeno premajhen, da bi ga uporabljali za karkoli resnega, pa tudi posledično bi vas oviral pri telovadbi z večjo velikostjo.

Kaj pa slušalke pri predvajalniku?

Ni pa pomemben samo predvajalnik, temveč tudi slušalke. Nekatere preferirajo »in-ear« slušalke, nekateri pa običajne. In-ear so izvrstne, saj med vadbo ne padejo iz ušes, imajo pa tudi eno pomanjkljivost – nič ne slišite okolice. Za v naravi to ni problem, ko pa tečete po cesti, pa je dobro vedeti kdaj se vam približuje tovornjak ali pa avto. Sam prisegam na kvalitetne slušalke višjega cenovnega razreda, zato mi zanje ni težko odšteti malce več denarja. Je pa tako, da je potrebno biti z njimi pazljiv, saj se kabli hitro lahko uničijo.

slusalke