28. junija 2019 v Razno od admin

Kdo je tisti, ki najpogosteje nahrani dojenčka, ga previje, umije in preobleče? Večina ljudi bi najverjetneje odgovorila, da je ta oseba mama. Moderni časi pa so s sabo prinesli moderen odnos in novo opredelitev nalog v zvezi med parom. Tudi med parom, sestavljenim iz oseb nasprotnega spola. Očetje želijo biti bolj vpleteni v življenje svojega potomca. Tudi oni vstajajo sredi noči, da bi ga nahranili, ga peljejo ven in previjejo. Te sodobnejše ureditve se zavedajo tudi izdelovalci previjalne torbe. Zakaj bi poudarek dajali le mamici in izdelovali izdelke izključno zanjo? Saj vendar lahko tudi očka ponosno pokaže, da skrbi za svojega novorojenčka.

Previjalne torbe za očke so odličen pripomoček

Previjalne torbe za modernega moškega

To lahko pokaže na primer s pomočjo previjalne torbe, ki si jo nadene na ramena. Obstajajo takšne, ki imajo na sprednji strani ponosen napis daddy bag. Moškemu današnjih časov ne bo nerodno nositi previjalne torbe, kljub temu, da gre za torbo. Nekaj, kar naj bi bila povsem ženska domena. Tako kot so bila včasih le ženska domene nega otrok, kuhanje, pranje in pospravljanje. Danes je videti osebke moškega spola, oblečene v rožnato srajco, s figo, kito, celo z ličili na obrazu. Navade se vsekakor vztrajno spreminjajo. Ker pa ne gre le za modo, morajo biti previjalne torbe za moške prav tako funkcionalne kot ženske.

Previjalne torbe, kjer vlada organiziranost

Tudi previjalne torbe zanj so lahko opremljene z dodatnimi žepi za denarnico, ključe in telefon, pa preostale koristne reči. Del nje naj bodo razdelki, da ne bo izgubljal časa z iskanjem, temveč bo vedel, kje je kaj zloženo. Navedeno mora biti, kakšno obremenitev prenesejo previjalne torbe. Za previjanje je potrebnih veliko stvari, ki skupaj lahko dosežejo nekaj kilogramov. To je tudi razlog, da morajo biti previjalne torbe trpežne. Te bodo vaš redni spremljevalec vsaj dve leti, zato morajo poleg trpežnosti biti tudi preproste za čiščenje. Po tem, ko jo očistite z vlažno krpi, pustite, da se posuši. Veselo in brezskrbno na pot.