22. septembra 2021 v Razno od admin

Prebudite svojo kožo in se znebite utrujenega videza z novimi pomlajevalnimi tretmaji in serumi za obraz, kot jih lahko vidite na naslednji povezavi: https://missha.si/oddelek/nega-obraza/serumi-emulzije-esence/. Mehka in navlažena koža je znak zdravega odnosa do vašega telesa. Za ohranjanje dobrega stanja svoje kože lahko veliko storimo sami: poleg kakovostne in uravnotežene prehrane si lahko s kremami in ostalimi pripravki podaljšamo mladosten videz. Pri negi je potrebno imeti vpeljano redno rutino nege, ki jo izvajamo dosledno in sredstev za nego ne menjamo prepogosto. Nujno je tudi, da pred uporabo vsak izdelek preizkusimo in je ne nanesemo direktno na lica ali dekolte. Reakcije na različne spojine se razlikujejo tudi glede na starost, debelino povrhnjice …

Kakšni serumi za obraz obstajajo?

V grobem poznamo več vrst krem in ostalih izdelkov za nego kože. Če jih razmejimo glede na čas uporabe, lahko ločnico potegnemo med izdelki za nočno in dnevno rabo. Nočni serumi za obraz vsebujejo več hranilnih snovi, so gostejši in po navadi vsebujejo večje koncentracije spojin, ki upočasnjujejo proces staranje. Take in podobne lastnosti imajo nekateri izvlečki kvasovk, kot je fermentirani lizat. Le-ti kožo počasi vlažijo in ohranjajo prijeten občutek hlajenja. Vidki znaki staranja so z redno uporabo zmanjšani, izdelki prav tako izenačujejo ten in zmanjšujejo temne kolobarje pod očmi.

Serum za obraz

Enostaven nanos in samo najboljše učinkovine

Nekateri izdelki za nego kože so na voljo v obliki ampul, kar pomeni, da je doziranje lažje in omogoča točkovno učinkovito (porablja se le toliko materiala, kot ga za posamezno mesto potrebujete). Pri uporabi sledite naslednjim korakom:
• Najprej si lica in čelo sperite s toplo vodo
• Prvi sloj in ostanke nečistoč si odstranite z nežnim tonikom, k je primeren za vaš tip kože
• Nanesite tanek sloj kreme, tudi serumi za obraz se na lica nanašajo v tem koraku
• Nanesite tanko plast losjona ali hranilne kreme
• Nežno in s krožnimi gibi masirajte predele, kamor ste nanesli izdelke za nego