5. maja 2017 v Razno od admin

Ste že slišali za snežni obsidian? Če ste rojeni v znaku Ribi, Ovna ali Strelca ste mogoče že. Če pa še niste, pa je skrajni čas, da tudi sami preverite to moč kamna. Mogoče pa ste dobili v dar ta kamen? Potem lahko verjamete v to, da oseba, ki vam ga je podarila, vas resnično ceni, ima rada in vam želi le najboljše.

Snežni obsidian
Namreč, gre za kamen, ki ima izjemno moč, deluje pa zelo hitro. Čeprav se morebiti sliši neverjetno, pa nam že to, da so njegovo moč prepoznali v prazgodovini nudi trdne dokaze o tem, kako učinkovit je. Če ste izjemno občutljiva oseba in se vas dotakne vsaka malenkost potrebujete ustrezno zaščito in to je zagotovo omenjen kamen, ki bo izpostavil vse blokade, šibkosti in vas pred njimi tudi zaščitil.

verižica iz Snežnega obsidiana
Kamen lahko nosite na različne načine in četudi mogoče niste ljubitelj nakita, ga lahko da te enostavno v denarnico, žep ali kam drugam. Lahko ga postavite tudi pod blazino med spanjem. Izvabil in privabil bo čudežno moč, ki bo pozitivno vplivala na vaše življenje. Vse skupaj je resnično neverjetno, vendar, ko boste ugotovili in prepoznali spremembe, ki so se vam zgodile in so seveda te pozitivne, se ne boste nikoli več želeli ločiti od njega.

kamen snežni obsidian
Snežni obsidian spodbuja k duhovni rasi in ima neverjetno zaščitniško moč. Vse okrog nas je polno negativne energije, katero kamen vsrkava in nas ščiti pred njo. Tako bomo doslej brez skrbi reševali vse svoje probleme in sprejeli izzive močnejši, ne glede na to, kako občutljiva oseba smo.
Zdravje je zelo pomembno in ga seveda želimo, zato ga zagotavljamo na različne načine. Dosezite to in tudi duhovno svobodo, ki je tako pomembna za naš osebnosti razvoj. Okrepite intuicijo in se spopadite s stresom. Zaščitite se tako pred čustveno kot telesno škodo. Pozitivnih lastnosti ima ta kamen ogromno, izkoristimo jih zato, da si zagotovimo bistveno boljše življenje in bivanje na svetu.