10. junija 2016 v Razno od admin

Strešni kovčki so lahko velikokrat vaša najboljša rešitev glede prtljage, ko se boste odpravljali na morje. Namesto, da bi razmišljali o nakupu novega večjega vata, je veliko bolj ugodno, če kupite strešni kovček, v katerega boste spravili neverjetno veliko prtljage, saj je izredno prostoren. Izbirate lahko med strešnimi kovčki različnih oblik in velikosti, vse odvisno od tega koliko prtljage imate in koliko prostora potrebujete. Če je vaš avto mali in potrebujete več prostora je zagotovo nakup kovčka najboljša rešitev težav z prtljago.

Najprej sta sama, nato otroci, sedaj pa še strešni kovčki

Največkrat se za kovčke odloči mala družinica, saj ob prihodu otroka slej kot prej prične primanjkovati prostora za prtljago v vašem vozilu. Najprej sta bila sama in za vso vajino osebno prtljago je bilo več kot dovolj prostor v avtu, nato pa je prišel dojenček in z njim vozek, igračke, prenosna posteljica in vse skupaj se je nabralo v eno veliko težavo, ki je ne spravite več v vaš avto. V tem primeru pa so vam na voljo strešni kovčki (http://www.withcar.si/ponudba/stresni-kovcki), ki vam bodo pomagali, da boste vanje lahko spravili zelo veliko stvari in boste nad njim prav presenečeni. Res je da je pri samem goriv pri vožnji večja poraba, ampak še vseeno je to minimalni strošek, kot pa če bi morali menjati cel avto, kajne?

Strešni kovček enostaven za nameščanje

Poleg vsega pa je tukaj še ena dobra lastnost strešnega kovčka. Ko ga potrebujete, ga namestite in to zelo hitro in enostavno. Ko pa ga ne potrebujete več, pa ga enostavno odstranite in pospravite za naslednje potovanje, pri katerem ga boste ponovno potrebovali. Strešni kovčki so primerni za vsako vozilo in za vse priložnosti, pri katerih boste v vozilu potrebovali več prostora za prtljago ali opremo, ki jo boste želeli peljati s sabo. Strešni kovčki se zaklenejo z ključem, ki ga prejmete ob nakupu in pred vsakim odhodom je zelo pomembno, da sam kovček dobro preverite, če je pravilno zaklenjen, saj zagotovo ne želite imeti težave med vožnjo, ki bo lahko ogrozile ne le vas, ampak tudi druge udeležence v prometu. Z strešnimi kovčki bo vaša težava odpravljena, potovanje bo boljše in varnejše in vi boste zagotovo zadovoljni.