24. avgusta 2017 v Razno od admin

Kot za vsako drugo stvar, si tudi za dopust želimo, da bi za svoj denar dobili kar največ kar se da in to po najnižji možni ceni. Turistična agencija Potuj nekam garantira najnižje cene za pavšalne aranžmaje, ki jih sestavlja letalski prevoz in hotelska namestitev. Turistična agencija v vsakem momentu nudi možnost izbire med več kot milijon različnimi ponudbami na njihovi spletni strani potujnekam.com, za katere tudi garantira najnižje cene na trgu. V kolikor najdete nižjo ceno, vam vrnejo razliko in ker so tako prepričani v svojo nizko ceno, vam tudi podarijo do 100 EUR, če je cena pri konkurenci nižja od njihove.

 Potovanja.

Potuj nekam je turistična agencija, ki svojim strankam nudi rezervacije brez skritih stroškov

Ker ta turistična agencija svojim strankam nudi takojšnji izračun cene in to brez skritih stroškov, ima tudi skoraj 100 % zelo zadovoljnih strank. Ta turistična agencija na svoji spletni strani omogoča primerjavo njihovih ponudb s ponudbami drugih organizatorjev potovanj in letalskih prevoznikov ter tako zagotavljajo, da boste s ceno pri njih najbolj zadovoljni. Svoje potovanje lahko plačate na različne načine, z gotovino, s plačilnimi ali kreditnimi karticami, plačilo s pologom akontacije, omogočajo pa tudi plačilo na obroke brez obresti.

Turistična destinacija.

Garancija najnižje cene velja za potovanja pri katerih gre za istega organizatorja počitniškega paketa, namestitev v sobi istega tipa v istem hotelu oz. v istem apartmaju, isto odhodno letališče, kot tudi isto letališče na končni destinaciji, povsem isto storitev ter isti odhodni dan, kot tudi dan povratka ter isti čas predvidenega časa trajanja leta z letalom. V kolikor boste torej pri konkurenci našli identičen aranžma, kot ga ponuja turistična agencija Potuj nekam, vam bo ta turistična agencija prodala ta aranžma po enaki ceni, kot ste jo našli pri konkurenci ter vam podarila do 100 EUR na aranžma, ne na osebo, in sicer če je cena aranžmaja med 400 in 1.000 EUR podarijo 20 EUR, med 1.001 in 2.000 EUR podarijo 50 EUR, med 2.001 in 3.500 EUR podarijo 80 EUR in če je cena celotnega aranžmaja 3.501 EUR ali več, podarijo 100 EUR.