10. avgusta 2020 v Razno od admin

Verjetno je že vsak od stavnih navdušencev vsaj slišal, če ne že uporabil eno izmed najstarejših športnih stavnic na svetu. Ja prav ste slišali, Unibet stavnica velja za enega izmed pionirjev športnih stav, saj njihovi uporabniki lahko že od leta 1997 stavijo na raznoliko ponudbo športnih dogodkov, prav tako pa se podjetje lahko pohvali tudi z casino in poker platformo, ter s še nekaj dodatnimi igrami na srečo. Več o tem katere ugodnosti nudi ta najbolj podcenjena skandinavska stavnica na svetu svojim uporabnikom, pa si lahko preberete tukaj: https://www.sportni-portal.com/unibet.

Unibet spletna stran je prevedena v več kot 20 evropskih jezikov. S tem so svoji 11 milijonski bazi uporabnikov ponudili, da se na njihovih platformah počutijo bolj domače in definitivno poleg odlične ponudbe kvot, podpora uporabnikom v njihovih jezikih samo stavnico uvršča v sam vrh. Podjetje zaposluje preko 1500 ljudi, s svojimi prostori pa se lahko pohvalijo na Malti, v Londonu, New Yorku in Gibraltarju, če omenimo samo najbolj elitne lokacije.
Unibet med najbolj uporabniku prijaznimi stavnicami

Unibet med najbolj uporabniku prijaznimi stavnicami

Unibet stavnica se lahko pohvali z veliko ponudbo športnih dogodkov, zelo solidnimi kvotami, sama stavnica pa definitivno spada med tiste, ki ne nadlegujejo svojih strank s konstantnimi omejevanji stavnih vložkov in posledično tudi z blokiranjem uporabniških računi. V kolikor boste uspešni v stavnih sferah vas Unibet tudi ob večjih dobitkih ne bo blokiral. Ogromno svojih dohodkov vlagajo tudi v razvoj in svoje programe, ki se borijo proti zasvojenosti z igrami na srečo in svojim uporabnikom omogočajo dostop do pomoči, v kolikor le ti zaidejo v težave.

Ponudba bonusa na malo drugačen način

Sama stavnica Unibet vam v okviru svoje bonus promocije, povrne do 25 Eur vložka, v kolikor ob svojem prvem vplačilu, vplačano stavo izgubite. Prav tako nudijo številne opcije vplačil in izplačil, znani pa so pra tako po dvigu denarja brez skritih stroškov, kar danes