23. novembra 2017 v Razno od admin

V vašem podjetju potrebujete za obračun plač tudi po več kot en teden, imate zaposlenih kar nekaj računovodij, ki se ukvarjajo samo s tem, je vaš strošek enostavno tako visok za obračun plač, da tudi če bi komu zvišali plačo, se to ne bi več poznalo? Se v obračunih pojavljajo napake in niso upoštevani vsi dogovori zaposlenih s šefi in se to kar redno dogaja?

Vsekakor morate nekaj takoj spremeniti, saj delavec, če ne prejme dogovorjenega zneska, postaja vedno manj motiviran, če imate ves čas izgovor v računovodstvu, da so pač pozabili dodati na obračun plač. Podjetje Špica je zagotovo vaša rešitev vseh problemov, saj so se specializirali ravno za ta področja, pri katerih podjetja sicer izgubljajo veliko energije, veliko časa in si s tem posledično ustvarjajo ogromno stroškov.

Obračun plač in prispevkov vam olajša podjetje Špica.

Obračun plač z rešitvijo podjetja Špica se imenuje Time&Space

Time&Space rešitev ima več modulov, da se zagotovi primerna uporaba vsem podjetjem. Podjetja so si med seboj različna in posledično je prav, da so tudi rešitve različne, saj se z različnimi rešitvami zagotovo ne išče le bližnjic in približnih rešitev, temveč se v vsakem primeru najde rešitev za vse vrste problemov.

V navedenem podjetju vam seveda ne nudijo le te rešitve za obračun plač, temveč tudi ostale mnoge, da imate tudi v samo poslovanje podjetja bistveno boljši vpogled, da lahko tudi zaposleni bolj točno pregledujejo ves čas evidence, ne pa da si nekaj vodijo sami, pa se na koncu izračuni zaradi malenkost drugačnih zapisov ne ujemajo in potem je zopet slaba volja.

Podjetje Špica

Obračun prispevkov

V kolikor je pri zaposlenih enkrat slaba volja okoli plače in če so mnenja, da obračun plač ni pravilen v večini primerov, da imajo občutek goljufanja, ste lahko povsem prepričani, da svojega dela ne bodo opravljali tako zavzeto, kot bi ga v primeru, da tega občutka ne bi imeli in bi si zaradi tega sistema podjetja Špica lahko brez težav privoščili tudi sistem nagrajevanja, ki na zaposlene deluje izjemno pozitivno.