20. septembra 2021 v Razno od admin

Če ste tudi vi eden tistih Slovencev, ki ima pri naših južnih sosedih prikolico, vikend ali apartma, potem vam zavarovanje za Hrvaško pride še kako prav. Čeprav kot država leži blizu naše, to še ne pomeni, da se je na počitnice pametno odpraviti brez potrdila. V primeru, da se vam ali vašim otrokom med dopustovanjem pripeti nezgoda in boste potrebovali zdravniško pomoč, vam bo letno zavarovanje za Hrvaško prišlo še kako prav. Največja prednost sklenitve je tudi ta, da boste prihranili na času, kar boste cenili vsi tisti, ki imate majhne otroke in priprave na dopust vključujejo kup načrtovanja.

Poletje brez skrbi in hitenja

Bodite pripravljeni na vse in sklenite zavarovanje za Hrvaško, ki velja vseh 12 mesecev. Poleg tega boste z enkratnim plačilom prihranili tudi na času, saj se vam po koncu šole in z začetkom junija ne bo potrebno ukvarjati še z dopustniško papirologijo. V večini primerov bo tak paket cenejši, kot bi bil, če bi plačilo izvršili samo za določeno obdobje. Cene se gibljejo med 20 in 50 €, odvisno od tega, ali boste sklenili posamični ali družinski paket. Pred sklenitvijo nujno preberite tudi drobni tisk in preverite, kaj zakupljeni paket vključuje. Nekateri ponudniki imajo namreč v pogodbo dodane določene klavzule, ki določajo, kaj je iz kritja izključeno.

Hrvaška - brezskrbno dopustovanje

Naj bo izbrano letno zavarovanje za Hrvaško zares kakovostno

Vsako potovanje zahteva vsaj nekaj priprav, ne glede na to, za koliko dni potujete. Velika prednost, ki jo ima tudi zavarovanje za Hrvaško je ta, da niste omejeni samo na 90 dni v letu, ampak lahko na morje skočite vsak vikend. Sklenete ga lahko za celo družino, kar vključuje tudi otroke ne glede na starost. Izognite se neprijetnim presenečenjem in vzemite celosten paket, ki vam krije vrsto poškodb, nezgod … Za več informacij o posameznik paketih lahko vprašate strokovnjaka ali se o tem pozanimate na spletu.