25. maja 2016 v Razno od admin

ciganske tarot karte

Verjetno vsi veste, kaj vedeževanje je? Gre za skupek različnih tehnik napovedovanja prihodnosti. Točne zametke, kdaj se je vedeževanje pojavilo je težko doreči, dejstvo pa je, da gre za zelo staro obrt, ki ima svoje korenine že trdno zasidrane v naši družbi. Taki smo ljudje, vedno se sprašujemo, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, ali bo naša ljubezen vzdržala, ali bomo dobili tisto službo, kdaj bomo lahko kupili sanjsko hišo.

Dandanes poznamo mnogo različnih tehnik napovedovanja prihodnosti, ne dvomim pa, da se ne bo razvila še kakšna nova. Ta tip obrti je razširjen po vseh celinah, najdemo ga tako pri nas, kot tudi na kitajskem in povsod vmes. Verstva kot so krščanstvo, judovstvo, in islam nasprotujejo napovedovanju prihodnosti in divinaciji.

Najbolj popularni tehniki vedeževanja sta prav gotovo tista s tarot kartami in pa magičnimi steklenimi kroglami. Obstaja pa toliko tehnik, da bi jih težko našteli vse v tem članku, vsaka pa ima svoje posebnosti. Ima pa to področje precej negativnih stvari. Naprimer to, da obstaja veliko različnih šarlatanov, ki vas bodo želeli prinesti okoli in vam bodo natvezili milijon stvari, samo da se boste vračali k njimi in vam bodo lahko vzeli denar. Ne pravim, da so vsi taki, a divinacija je postala prava tržna niša s katero veliko ljudi želi dobro zaslužiti. V nekaterih državah je vedeževanje celo prepovedano, naprimer na Novi Zelandiji.

Če si želite poiskati nekoga, ki bo za vas napovedal prihodnost, boste to najlažje storili, če boste na spletu iskali za izrazi vedeževanje ali karkoli podobnega.