8. maja 2013 v Sponzorji od admin

Zagotovo je izbira darila za 70 let ena izmed težjih, saj je težko vedeti, kaj bi slavljencu te starosti sploh kupili, nekaj zanimivih daril pa najdete v trgovini Hiša daril. Če bo slavljenec za to priložnost pripravil tudi zabavo, je vsekakor potrebno poseči po nekoliko dražjih darilih, v nasprotnem primeru pa bo zagotovo vesel že vsake malenkosti, kot je voščilnica ali kakšno preprosto darilo. Vedeti morate, da osebi pri starosti 70 let zagotovo ni več veliko do materialnih dobrin, zato je vsekakor največjega pomena to, da je darilo za 70 let kar se le da osebno in iz srca, kar voščilnica z dobro čestitko ali posvetilom vsekakor je.

Če ste se vseeno odločili kupiti nekoliko dražje darilo, vam svetujemo da najprej pogledate po spletnih trgovinah, saj boste tako najhitreje našli dobra darila, potem pa se lahko odločite za tistega, ki vam je najbolj všeč. Če ne veste kaj bi kupili, vam svetujemo, da kupite nekaj v zvezi z aktivnostmi, ki jih ima slavljenec rad.

Če je slavljenec rad veliko v naravi, je vsekakor dobro darilo daljnogled, pohodne palice ali kaj podobnega. Lepo darilo je prav tako lahko kakšen pripomoček za delo na vrstu ali urejanje okolice. Ta darila so seveda primerna le v primeru, če je slavljenec dobrega zdravja in take stvari rad počne. V nasprotnem primeru se lahko odpravite tudi v kakšen fotografski biro, kjer vam bodo obnovili kakšno staro a pomembno fotografijo slavljenca. Fotografijo potem le še dajte v lep okvir in že imate zelo dobro darilo, ki bo slavljencu zagotovo veliko pomenilo.