27. aprila 2013 v Sponzorji od admin

Trajno odstranjevanje dlak je zagotovo nekaj, kar si želi vsaka ženska in tudi marsikateri moški. Gre za lasersko depilacijo, ki je dolgoročno najboljša rešitev za trajno odstranitev dlak na katerem koli delu telesa. Storitev laserske depilacije vam nudi dermatološka ambulanta Dermacenter, ki pa se poleg laserske depilacije ukvarja tudi z drugimi storitvami dermatologije, estetike, flebologije in alergologije.

Za trajno odstranjevanje dlak Dermacenter uporablja tri različne vrste laserjev, med katerimi pa najbolj priporoča uporabo aleksandritnega laserja. Če si želite, da bi bilo trajno odstranjevanje dlak kar najbolj uspešno, pa vam Dermacenter ponuja nekaj nasvetov, kaj je dobro upoštevati pred posegom.  Vaša koža naj ne bo porjavela, saj le to omogoča uporabo najsodobnejšega laserja pri tretmaju trajnega odstranjevanja dlak. Pred lasersko depilacijo pa se nekaj tednov ne depilirajte z voskom oziroma ne uporabite depilatorja, saj mora biti za uspešno odstranitev dlačica vidna. Najbolje se odstranjujejo dlačice, katerih dolžina je en do dva milimetra. Poleg tega vam Dermacenter priporoča tudi da neposredno pred posegom na kožo ne nanašajte ničesar, tudi za posege na obrazu velja, da pridete v dermatološko ambulanto brez pudra.

Če ste torej naveličani bolečin in neprijetnih posledic pri britju, voskanju ali drugih vrstah depilacij je trajno odstranjevanje dlak z laserjem prava rešitev za vas. Obiščite spletno stran dermatološke ambulante Dermacenter in si preberite članke o trajnem odstranjevanju dlak, preverite cenik storitev in pokukajte tudi ostale storitve Dermacentra. Nato pa le pokličite na brezplačno telefonsko številko in se naročite na tretmaje laserske depilacije ter si privoščite lepo in gladko kožo tudi vi.