24. junija 2015 v Sponzorji od admin

In že diši po morju, nič ni lepšega od poletja, visokih temperatur, poležavanja na plaži in kopanja v morju. Sicer je ideja o dopustu drugačna pri vsakomur, a še vedno je veliki večini dopust ob morju svojevrstno doživetje. Na morju smo lahko v apartmaju, hotelu, lahko kampiramo, navsezadnje pa lahko spimo tudi v avtu.

Če ste bolj svobodne sorte bo za vas primeren tudi najem avtodomov. Najem avtodomov je precej cenovno ugoden, stal vas bo toliko, kot najem apartmaja, pa vendar si lahko s pomočjo avtodoma ogledate vse kraje, ki si jih želite ogledati. Vse kar potrebujete je priključek za elektriko in pa priključek za vodo, te pa so vam na voljo v vseh avtokampih.

Dopustovanje ob morju je najbolj priljubljeno izmed vseh počitniških destinacij zaradi različnih razlogov, prvi je vsekakor morska klima in samo morje, pa tudi okolica je čisto drugačna od tiste, ki smo je vajeni. Okolica pa ponuja tudi veliko različnih aktivnosti, ki se jih lahko udeležujete, morje je primerno za tiste, ki radi dopustujete ležerno, ter tudi za tiste, ki radi dopust preživljajo aktivno.

Ker pa smo že malce prej omenili najem vozil, pa je smiselna tudi izposoja motorja ali pa štirikolesnika, slednji sicer niso primerni ravno za zelo dolge ture, če pa imate izpit za motor, pa se lahko za kratek čas odpeljete na morje. Marsikomu prosti čas ne dopušča tega, da bi si lastil motor, ali pa zanj preprosto nima časa, z izposojo lahko to privoščite samo takrat, ko motor potrebujete.