23. januarja 2012 v Sponzorji od admin

Namenjeno zabavi, ali le popestritvi prostega časa. Poznamo različne družabne igre. Nekatere so namenjene otrokom, ki razvijajo njegove sposobnosti, čute ter spodbujajo njegovo ustvarjalnost. Igre za odrasle pa so velikokrat le smešne igre, ki vas zabavajo na različne načine. Poznamo tudi pivske igre, ki pa so izključne namenjene le polnoletnim osebam. Dan danes je veliko družabnih iger namenjenih tako mlajšim kot starejšim.
Verjetno najbolj zanimiva je igra Activity. V zadnjem času zelo poznana in priljubljena igra v Sloveniji. V igri se skriva več kot 2500 pojmov, katere pa morajo igralci predstaviti na čim bolj zabaven način. Za predstavitev pojma lahko uporabite pantomimo, lahko ga narišete, vendar brez črk in številk, ali pa pojem opišete z besedami, katere pa ne smejo vsebovati del pojma, ki ga predstavljate. Poleg tega, vas družabna igra Activity omejuje tudi s časom, kar pomeni, da bo vaša predstavitev še bolj zabavna, saj se vam bo mudilo, da vaš soigralec čim preje ugotovi pojem, ki ga predstavljate. Poleg tega, pa je prišla nova verzija Activity Vse je mogoče, kateri pa že z naslovom pove, da je pri tej različici možna tudi uporaba glasu. Dodani so še novi pojmi, kar pomeni še več smeha in zabave.
Poznamo še druge družabne igre, ki so primerne za starejše in mlajše. Vse smešne igre so primerne tudi kot darilo za piknike, rojstne dni ali druga praznovanja. So igre, ki jih lahko igrate skozi celo življenje. Vse so izredno kakovostno izdelane v Avstriji v podjetju Piatnik, ki ima že več kot 100 letno tradicijo. Družabne igre vsebujejo tudi slovenska navodila, zato uporaba ne bo težka. Pa veliko smeha vam želimo.