24. decembra 2013 v Sponzorji od admin

Notranja vrata so eden izmed elementov brez katerega si življenje v stanovanju težje predstavljamo. Navsezadnje so vrata tista, ki nam omogočajo občutek zasebnosti in ločevanje prostorov. Seveda pa ni pomembno le to, da so notranja vrata lepa, ampak je pomembno, da so notranja vrata izdelana kvalitetno. Kvalitetna notranja vrata si lahko zagotovite tudi preko družinskega mizarstva Jereb, ki se s tovrstno dejavnostjo ukvarja že od leta 1994. Mizarstvo Jereb izdeluje notranja vrata po meri, kar tudi vam omogoča, da si kupite izdelek, s katerim boste popolnoma zadovoljni. Ekipa mizarstva Jereb vam v sklopu izdelave notranjih vrat po meri nudi več vrst vrat in sicer furnirana, masivna, steklena z lesenim podbojem, notranja vrata z nadsvetlobo in stransko svetlobo, enokrilna in dvokrilna vrata, predelne stene, drsna in sklopna vrata.

Ob nakupu notranjih vrat pa nas zanima tudi cena. Ker vam mizarstvo Jereb nudi izključno izdelavo notranjih vrat po meri, vam ne more ponuditi točnega cenika notranjih vrat vnaprej. Vendar pa lahko na spletni strani najdete informacije o tem, kako pridobiti točen predračun. Da bi izvedeli ceno notranjih vrat, morate strokovnjakom poslati določene podatke, ki so navedeni na spletni strani omenjenega mizarstva. Podatke za izračun cene notranjih vrat lahko pošljete prek spletnega obrazca še danes in kaj kmalu boste izvedeli, koliko bi vas stala nova notranja vrata.

Za več informacij o izdelavi notranjih vrat in ceni le teh torej obiščite spletno stran vrata-jereb.si tudi vi. Privoščite si kvalitetna notranja vrata, ki vam bodo polepšala stanovanje in vam hkrati izboljšala kvaliteto bivanja.