29. novembra 2013 v Sponzorji od admin

Vas zanima izposoja poročnih oblek?

Na poročni dan je želja vsake neveste izgledati najlepše in pripraviti bodočega moža, da ostane odprtih ust od  veselega presenečenja nad lepoto svoje izbranke in njene obleke. Zato je tako stresno najti pravo obleko.  Prave dodatke.

Poročna obleka je po navadi specialno izdelana in cilja na obleke plemkinj par stoletij nazaj. Veliko okraskov in obroči, metre in metre blaga, po navadi bolj dragocenega in kvalitetnejšega. Tako obleko oblečeš le enkrat, zato je smiselno, da si jo za ta dan izposodiš. Tudi zaradi cene.  Oblek je veliko vrst, podobnih in popolnoma različnih, tako v stilu kot izgledu in nevesta potrebuje strokovno pomoč pri nakupu. Seveda je zelo zaželena tudi drugačna podpora. Prijateljice z okusom in iskrene pri ocenjevanju na pomerjanju.  Z užitkom in umirjene se pripravite za ta dan. Rezervirajte si svetovalko in čas za probe. Ne hitite. Vzemite si čas. Trgovin je več, tako lahko mirno nadaljujete, če v prvi ne najdete ničesar po  vašem okusu.

Če ste si na jasnem, kako naj bi obleka izgledala, si jo skicirajte ali izrežite sliko iz revije ali si jo natisnite z interneta. Bo v veliko pomoč pri iskanju določenih modelov.

Obiščite www.boutiquealeksandra.si še danes!