15. oktobra 2013 v Sponzorji od admin

Ste kdaj pomislili, kako pogosto podarjate darila? Kako pogosto pa zabavna darila? Seveda je odvisno od tega, ali gre za kakšno obletnico, rojstni dan, ali za kakšno drugo priložnost. Bolj kot to pa je seveda pomembno, komu podarjamo darilo. V kolikor nam je oseba draga, se bomo zagotovo večkrat odločili za drobno pozornost. Vedno pa se nam pojavi vprašanje, kaj podariti, ne glede na to, komu bo darilo namenjeno. Vsi si želimo, da bi bilo naše darilo všečno tako obdarovancu, kot tudi to, da bo ostalo v spominu vsem zbranim. Če obdarujemo dobrega prijatelja, so gotovo zelo primerna zabavna darila, saj je zraven poskrbljeno še za dobršno mero smeha. Če pa želimo stopiti še korak dlje, pa izberimo darilo, katero bo našega slavljenca tudi malo spravilo v zadrego.

zabavno dariloZagotovo pa je potrebno priti iz besed k dejanjem. Ni dovolj le to, da rečemo, da bomo podarili nekaj izvirnega, smešnega. Potrebno je takšno darilo tudi najti. Ste mogoče pomislili na to, da bi bilo poleg vseh teh stvari, ki smo jih sedaj našteli, všečnost, smešnost, zabavnost, vaše darilo tudi uporabno? Ne, ne bodite prepričani, da to ni mogoče. Pozabite na darila, ki so aktualna dan ali dva, potem pa je njihovo mesto na polici, namen pa nabiranje prahu. Mislim, da je vsem neprijetno, ko pomislimo, da je njihovo darilo brezvezno. Sedaj pa pomislite na to, da vaš prijatelj to darilo uporablja vsak dan. Vsak dan ga le-to nasmeje. In vsak dan pomisli na vas in vajino prijateljstvo, ter kako ste se zanj potrudili in res izbrali nekaj dobrega.

Zagotovo vas zanima, kaj bi bilo takega, kar bi zajemalo vse zgoraj našteto. Poglejmo primer, da je vaš prijatelj jutranji zaspanec, kateremu ni pomoči. Vsako jutro zamuja, ker je pač zaspal. Zabavno darilo zanj bi bila lahko ena od zabavnih budilk. Bodisi tako, ki ob zvonjenju del odleti na drugo stran sobe. Ali pa mogoče tako, ki pred teboj enostavno zbeži. Tvoj jutranji največji podvig pa je, da uro ujameš, ter jo ugasneš.

Da pa ne bomo govorili le o raznih idejah za zabavna darila, po povejmo še nekaj o nečem, kar je prav tako vedno prisotno poleg vsakega darila. Ne veš, kaj imam v mislih? Kaj pa praviš, spadajo verzi za rojstni dan zraven k darilu? Seveda ni nikoli darila, ki ga nebi spremila kakšna lepa misel. Verzi za rojstni dan se največkrat izrečejo kar ustno med izročanjem darila. Če pa so verzi za rojstni dan nekaj posebnega, potem pa ga le zapišite na kos ličnega papirja in ga dodajte zraven darila. Tako bo slavljenec, oziroma slavljenka kadarkoli lahko vzel v roke to vašo misel in si jo ponovil, ter se s tem spomnil na vas.

Naj za konec naštejemo še nekaj idej za zabavna darila? Ali pa raje prenehajmo z naštevanjem, saj lahko to nima ne konca, ne kraja. Če želite, da vaše darilo izstopa iz povprečja, pri funky.si poglejte vsa zabavna darila. Zagotovo se bo tudi za vas našlo kaj zanimivega.