5. novembra 2013 v Sponzorji od admin

Nakup otroške opreme

Ko pričakujemo naraščaj nam misli še uhajajo k nakupu otroške opreme, zaradi številnih otroških trgovin oziroma prodajalcev otroške opreme, pa se vse bolj pogosto tudi sprašujemo kje to opremo kupiti. Pripravil sem vam članek, kjer bom primerjal dva ponudnika otroške opreme, predvsem otroških vozičkov. Pod drobnogled sem vzel otroški spletni trgovini lux4kids.si in mali-vragci.si.

Otroški vozički

Pa si najprej poglejmo na kaj moramo biti pozorni pri nakupu otroškega vozička. V kolikor pričakujemo dvojčke bo seveda potrebno kupiti voziček za dvojčke, če pa se radi ukvarjate s športom in boste aktivnosti izvajali tudi med prevažanjem otroka, pa si oglejte ponudbo raznih športnih vozičkov. Športni voziček bo prava izbira tudi v primeru, da boste voziček uporabljali v naravi in na slabših terenih, saj ima le ta boljše vzmetenje in boljšo vodljivost. Ko enkrat vemo kater voziček kupiti, sledijo karakteristike na katere moramo biti pozorni, to pa so: vodljivost, stabilnost, funkcionalnost, kvaliteta materialov, način zlaganja in prenašanja, teža, primernost za čiščenje in nenazadnje tudi izgled in barva.

Lux4kids.si

Spletna otroška trgovina lux4kids.si je specializirana za prodajo otroških vozičkov in dodatne opreme, poleg tega pa prodajajo le še otroško posteljnino. Pri njih lahko kupite priznane vozičke, kot so: Viper Lux, Fenix Lux, Q7, MatriX, Cooper, Trafic, S6, voziček za dvojčke Castor Twist Twins in ostale. En izmed najbolj zanimivih vozičkov je pravgotovo otroški voziček KING, ki je na voljo v kar 50 različnih barvah.

Naročen izdelek boste prejeli najkasneje v roku, podanem ob posameznem izdelku, dobavni rok pa za naročila sprejeta do 12 ure začne veljati še isti dan, za ostala pa naslednji delovni dan. Predvideni dobavni rok za vozičke je sicer 2 do 4 tedne. Če se boste pri naročilu zmotili ga lahko v roku 24 ur prekličete, izdelek pa lahko v primeru, da z njim niste zadovoljni vrnete v roku 14 dni. Garancija na otroške vozičke velja 1 leto, stroški dostave znašajo 9,90€, znesek nakupa pa lahko poravnate po povzetju ali s predračunom.

Mali-vragci.si

Spletna otroška trgovina mali-vragci.si vam ponuja najrazličnejšo otroško opremo, vse od otroških avtosedežev, vozičkov pa do posteljic in igrač. Mlado družinsko podjetje se je za spletno trgovino odločilo zaradi težav, ki so nastopile ob njihovem nakupovanju otroške opreme za naraščaj. Skozi nakupovanje so si pridobili najrazličnejše izkušnje, pri tem pa so spoznali tudi vse težave, ki nastajajo pri nakupovanju. Z odprtjem svoje spletne trgovine želijo nakupovanje čimbolj poenostaviti, to pa lahko zagotovijo le s široko ponudbo in konkurenčnimi cenami. Ker se zavedajo, da je zelo pomembna kvaliteta izdelkov, vam ponujajo izdelke kvalitetnih in priznanih proizvajalcev: Chicco, Recaro, Romer, Concord, Abc Design, Quinny, Cybex, Hauck itd.

Značilnosti otroške trgovine so predvsem ugodne cene in vsakodnevne akcijske cene. Njihova garancija na avtosedeže in vozičke je 2 leti, v primeru poškodbe pa vam v obdobju popravila nudijo tudi nadomestni avtosedež ali voziček. Dobavni rok za izdelke na zalogi je 1 – 3 delovne dni, za ostale izdelke pa se za rok dogovorite ob nakupu, poleg tega pa stroški pakiranja in dostave v vsakem primeru znašajo 3€, pa če kupite le igračo ali pa otroški voziček.

Primerjava

Torej če sedaj primerjamo obe spletni trgovini, vidimo da je sta si precej različni. Mali-vragci.si je otroška trgovina namenjena širokem spektru kupcev, pri njih pa lahko kupite skoraj vse kar rabite za vašega otroka. Prednost te otroške trgovine je tudi v krajšem dobavnem roku, nižjih stroških pošiljanja in garancijski dobi. V kolikor kupujete le otroški voziček pa se stvar nekoliko obrne. Čeprav je trgovina mali-vragci.si še vedno cenejša, se tu pozna največja prednost trgovine Lux4Kids.si, saj je le ta specializirana za otroške vozičke. Glede na specializacijo vam bodo sigurno tudi lažje in bolje svetovali, vi pa ne boste po nepotrebnem izgubljali časa ob brskanju po menijih spletne trgovine.