2. avgusta 2015 v Sponzorji od admin

Organ ima človeku koristne funkcije . Koristne funkcije, ki jih ima koža , zagotavljajo optimalno funkcioniranje. Optimalno funkcioniranje je ogroženo v primerih, ko koža ne deluje pravilno. Koža je lahko prizadeta z raznimi negativnimi vplivi iz okolice. Težave, ki jihkoža ima pa so lahko posledica raznih osebnih lastnosti organizma.

V nekaterih primerih je koža prizadet podobno, kot pri sorodnikih. Koža lahko v teh primerih ponovno začne normalno funkcionirati, z uporabo nekaterih že znanih metod. Ker je človek podoben svojim predhodnikom v mnogih lastnostih, se slednje lahko kažejo tudi v primeru bolezni in zdravstvenih težavah. Zdravstvene težave so bile v preteklosti lahko zaznave pri sorodnikih. Kar pomeni, da se na ta način lahko dobi pomemben vzorec oziroma kakovostno informacijo. Vzorec se lahko pokaže pri bližnjih ali manj bližnjih sorodnikih. Ta človeška lastnost nam je znana z drugih področji. Zato je vsem znana in lažje razumljiva. Tako kot imamo prepoznavne lastnosti enake ali podobne svojim predhodnikom ali sorodnikom, tako imamo enake ali podobne lastnosti organizma. Podobnosti so zelo različne. V nekaterih primerih gre za videz, funkcije in druge lastnosti. Pri odpravljanju težav so koristne predvsem funkcije in njihove značilnosti. človeški organizem je kompleksen organ. Vsi organi so povezani v celoto, vsak ima svoj prispevek. Napačno je razmišljanje o bolj ali manj pomembnih organih. Vsi organi imajo svojo točno določeno funkcijo, čeprav se to zdi marsikaterim nesmisel.

Koža in zdravstvene težave

Prepoznavanje težav in njihovo odpravljanje na podlagi značilnosti sorodnikov ni nič novega. To so počeli že v preteklosti, brez dvoma pa bo to tudi praksa prihodnosti. Spremembe, ki so pri tem prisotne so predvsem odraz drugačnega načina življenja ter drugih značilnosti vsakdanjika. Hkrati pa so tudi prisotne razlike. Vsak organizem je edinstven. Drugačen način življenja ima za organizem razne posledice. V pozitivnem smislu se zgodijo prilagoditve. Koža pravilno deluje, ko so zagotovljeni pogoji za zdravo in optimalno funkcioniranje.