9. decembra 2012 v Sponzorji od admin

Hišni ljubljenčki ljudem prinašajo srečo. Že znanstveno je dokazano, da je dobro imeti hišnega ljubljenčka. Najbolj pogosto verjetno najdemo psa ali mačko. Ne glede na to, za katerega hišnega ljubljenčka smo se odločili, pa je treba zanj dobro poskrbeti. Psi imajo svoje potrebe in kot lastnik, moramo psu zagotoviti zdravo življenje.

Tudi naš najboljši prijatelj pes namreč potrebuje kvalitetno hrano, da lahko živi zdravo življenje. Kvalitetna pasja hrana ogromno pripomore zdravju vašega psa. Nekvalitetna hrana namreč lahko povzroči razne bolezni, naprimer prebavne motnje, razne okužbe in podobno. Če boste psu privoščili kvalitetno pasjo hrano boste zagotovo manjkrat obiskali veterinarja. Kvalitetna pasja hrana je brez dodanih umetnih snovi, torej je 100% naravna. Spletna trgovina za male živali Kosmatinčki vam ponuja ravno to.

Natura Vet je 100% naravna hrana in je najbolj kvalitetna pasja hrana. Povsem razumljivo je, da boste za to hrano odšteli tudi več denarja. Kakšne izdelke pa boste našli med to kvalitetno pasjo hrano? Na voljo imate suho pasjo hrano, ki vsebuje nekje 60% do 70% mesa, ostalo pa je sušena zelenjava. Primerna je za vse starosti psov. Kvalitetna mokra hrana za pse je tudi zdrav dodatek k suhi hrani, lahko pa služi tudi kot priboljšek. Poleg tega boste našli še klobasice in kvalitetne priboljške za pse, ki so naravno posušeni. Več na povezavi: .

Poleg kvalitetne pasje hrane pa so pomembni tudi nekateri dodatki. Dodatki oziroma prehranska dopolnila so v tekočini ali v prahu in služijo kot preventiva.  Podjetje Kosmatinčki vam nudi lososovo olje, zeliščni ekstrakt, Canis Aktiv in Canis Gelenk Vital.