30. decembra 2014 v Sponzorji od admin

Gospodinjski pripomočki so nenadomestljivi v vsaki kuhinji. Z njimi se srečujemo na dnevni ravni pa naj bo to pečenje kruha v toasterju, sekljanje čebule za golaž, peka jajc v keramični ponvi ali karkoli drugega. Mali gospodinjski aparati so kot vam že ime pove aparati, ki so namenjeni različnim opravilom, s katerimi se srečamo v kuhinjah. Najdete jih v vsaki bolje založeni trgovini, največjo izbiro takih izdelkov pa imate na spletu. Če potrebujete katerega izmed gospodinjskih aparatov je najbolje, da se obrnete na najbližjo večjo trgovino ali pa katero izmed spletnih trgovin.

Spletna trgovina podjetja MG Store d.o.o. se imenuje KrokodilHome. Poimenovana je po lastni blagovni znamki kvalitetnih gospodinjskih pripomočkov. V njihovi spletni trgovini najdete veliko pripomočkov različnih svetovno znanih blagovnih znam kot so Alpina, Bauer, Lorme in pa seveda lastno blagovno znamko Krokodil.

Pa si poglejmo nekaj praktičnih uporab teh izdelkov v našem vsakdanu. Zjutraj se nam vedno mudi pa naj bo to v šolo, službo ali pa kam drugam, zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in skoraj nihče od nas ga ne spusti. Vodo za čaj ali kavo nam lahko v trenutku pogreje grelnik vode, ožemalec citrusov poskrbi za svež sok, opečen kruh pa nam pripravi toaster, v ponvi si spečemo le še jajca in popoln zajtrk je pripravljen. Kuhanje kave ali pečenje toasta bi nam brez pripomočkov pobrala veliko več časa.

Izdelki so razdeljeni v več kategorij in sicer gospodinjstvo, gospodinjski aparati, osebna nega ter vse za dom. Če se odločite za nakup v omenjeni spletni trgovini vas pri nakupu nad 45€ čaka tudi brezplačna poštnina po Sloveniji.